Predator Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 2009 ağustos ayında kapalı betada açtığım hesabı satıyorum. Golden shield, Turkey Zephyre kadar (Turkey Zephyr ve sonrasında çıkan aşırı pahalı sınırlı avatarlar yok) çıkmış bütün sınırlı alt avatarlar mevcut. 1850 civarındaydı mmrlerin kısılması sonucu 1650 ye düştü. Şu an 1690 civarında mmr, psr 1786. 2000 silver 90 gold mevcut hesapta. Hesabı vermeden istediğiniz nick ile değiştirip öyle vericem. Hesap adı : Prelektro girip bakabilirsiniz. Legacy bilindiği üzere çıkmış ve çıkacak bütün heroları oynama hakkı tanıyor size sınırsız olarak. Artık alınamayan bir hesap türü. Ebayde 55 dolar civarı gidiyor ben verdiğim parayı çıkarsam yeter mantığıyla 55 liradan satıcam ilgilenenler özel mesajla ulaşırsa sevinirim. Account stat sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 pazarlık var up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vckiller Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Öm atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bunlar para ediyor mu ya ? ben de mesela tüm alt avatarlar tüm renkler tauntlar kısaca tüm shop açık para eder mi satmaya kalksam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Noldu olm bırakıon mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Bir iki arkadaş mesaj atmış ama onlardan ses çıkmadı hesap hala satılık. Hesap içinde badass announcer pack falanda mevcut (980 gold idi alındığında şu an 490 gold ama yine 10$+ ediyor). Fiyat temsili hesap boşta durmasın niyetine kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macerx1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 öm atıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar