Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Film afişleri arıyorum (ucuza)

tamirci

Öne çıkan mesajlar

eskişehir deyim şu anda odamı şöyle bi donatmak istiyorum yaklaşık 10-15 tane afiş alıcam bana şöyle hesaplı bulup yollayabilecek kimse varmı patide (yanlız çok ufak olmıycak afişler)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda kadikoy/ altoyol da
1) akmarin altinda
2)barlar sokağında ORTADÜNYA
3) rexx sineması karşı sokak içinde ANSALON da

satiliyo geçen gün aldim 6-8 milyon arasi değişiyo fiyatlari (göz kararı boutları : 1 metre ene 1.5küsür metre boy )

arkadaşın falan varsa ist'te alsınlar sana[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Sosyal ağlarda paylaş

hired_gun oralarda aradığımız herşeyi bulabiliyor muyuz? Ortadünya ile Ansalonda pek fazla bulamamıştım 1 yıl kadar önce ama şu anda yeterli çeşitleri var mı?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası çok fazla çeşit yok .. benim içinde hayal kırıklığı oldu kendi adima ardiğim hiç bişiyi bulamadim ... arkadaşim 3te 3 buldu hepsini de aldi o ayri ...
ne aradiğina bağli ama populer ve kült çoğuşey var ...
isterseniz bulurlarsa getirtirlerde , sanırım[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende iki tane poster makinası var aslında
biri fotoğraf baskısı yapabilen 1,57 eninde bir makina
diğeri dış mekan için brandaya baskı yapan 3,20 eninde bir makina

boyları tabiki kağıt/branda rulosunun uzunluğu kadar olabiliyor :D

iş yerine sızıp herkesten habersiz bassam mıki ? :-P[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim eskişehirde satan bi yer buldum aslında ama ucuz yerler arıyorum adam 10m çekiyo posterlere bazılarına 5
şöle ucuz bulsam toplu alıcam[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
draedan, 07 Ekim 2004 09:34 tarihinde demiş ki:
Bikaç oyun posteri basabilsen, orjinal kutu image lerinin cok detayli scan lerini kullanip, 5 takla 10 perande atardim :) bu arada seni de zengin ederdim

sen ne istediğini söyle yapabilirsek yaparız.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

aga yani bana eskişehire yollayabilecek bi pati lazım şöle 10-15 tane alıcam onada bişiler kalır[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Sosyal ağlarda paylaş

izmirde oturuyorsan bakarız bişiyler[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
Müslüm baba sen bizi diskoya götür
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Sosyal ağlarda paylaş

o dayıya baktım ya pek aradıklarım yok orda 2milyona satıyo[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Sosyal ağlarda paylaş

7.5 çok pahalı ya burdada o fiyata[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Sosyal ağlarda paylaş

sorayım bari[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...