Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskişehir deyim şu anda odamı şöyle bi donatmak istiyorum yaklaşık 10-15 tane afiş alıcam bana şöyle hesaplı bulup yollayabilecek kimse varmı patide (yanlız çok ufak olmıycak afişler)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
istanbulda kadikoy/ altoyol da
1) akmarin altinda
2)barlar sokağında ORTADÜNYA
3) rexx sineması karşı sokak içinde ANSALON da

satiliyo geçen gün aldim 6-8 milyon arasi değişiyo fiyatlari (göz kararı boutları : 1 metre ene 1.5küsür metre boy )

arkadaşın falan varsa ist'te alsınlar sana[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Mesaj tarihi:
hired_gun oralarda aradığımız herşeyi bulabiliyor muyuz? Ortadünya ile Ansalonda pek fazla bulamamıştım 1 yıl kadar önce ama şu anda yeterli çeşitleri var mı?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
açıkçası çok fazla çeşit yok .. benim içinde hayal kırıklığı oldu kendi adima ardiğim hiç bişiyi bulamadim ... arkadaşim 3te 3 buldu hepsini de aldi o ayri ...
ne aradiğina bağli ama populer ve kült çoğuşey var ...
isterseniz bulurlarsa getirtirlerde , sanırım[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Mesaj tarihi:
ya bende iki tane poster makinası var aslında
biri fotoğraf baskısı yapabilen 1,57 eninde bir makina
diğeri dış mekan için brandaya baskı yapan 3,20 eninde bir makina

boyları tabiki kağıt/branda rulosunun uzunluğu kadar olabiliyor :D

iş yerine sızıp herkesten habersiz bassam mıki ? :-P[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
Bikaç oyun posteri basabilsen, orjinal kutu image lerinin cok detayli scan lerini kullanip, 5 takla 10 perande atardim :) bu arada seni de zengin ederdim[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Mesaj tarihi:
ya bizim eskişehirde satan bi yer buldum aslında ama ucuz yerler arıyorum adam 10m çekiyo posterlere bazılarına 5
şöle ucuz bulsam toplu alıcam[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
5 ten ucuz bulamassın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
draedan, 07 Ekim 2004 09:34 tarihinde demiş ki:
Bikaç oyun posteri basabilsen, orjinal kutu image lerinin cok detayli scan lerini kullanip, 5 takla 10 perande atardim :) bu arada seni de zengin ederdim

sen ne istediğini söyle yapabilirsek yaparız.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
aga yani bana eskişehire yollayabilecek bi pati lazım şöle 10-15 tane alıcam onada bişiler kalır[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Mesaj tarihi:
izmirde oturuyorsan bakarız bişiyler[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
Müslüm baba sen bizi diskoya götür
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Mesaj tarihi:
ben tanesi 7.5 milyondan gönderebilirim hepsi sinemalardan temin edilmiş orjinal film afişleri.
isteğe göre istediğin filmleri bulabilirim. 1970 lerin orjinal afişleride var ama onlar biraz pahalı kaçabilir.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
anadolu uni sinin ön çışındaki üst geçitte bi amcam sürekli duruyor bi uğra bazen iyi afişleri oluyor.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
o dayıya baktım ya pek aradıklarım yok orda 2milyona satıyo[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Mesaj tarihi:
7.5 çok pahalı ya burdada o fiyata[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Mesaj tarihi:
said:
tamirci, 12 Ekim 2004 13:38 tarihinde demiş ki:
o dayıya baktım ya pek aradıklarım yok orda 2milyona satıyo

getirtebileceğini sor birde getirtebiliyor bazen[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
sorayım bari[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
  • Yeni Oluştur...