Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ayrıca fransız kanıda genelde vampirlerin tercihi olur...... bkz.Vampirle Görüşme.....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bi ara takma dişler vardı abilerimiz takardı biz korkardık falan bizi ısırcakalr diye aklıma geldikçe gülüyorum :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Şekerli Takma Dişler vardı.Benim bildiğim dişlerine yapıştırırlardı emerlerdi vs vs :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ewet onu hatırlıyorum seker halındedı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 benim kuzenim var blade filmi çıktıktan sonra köpek dişlerini 2cm cektirdi vede vampir gibi gözüküyor özel muane gördü ister inanin ister inanmayin belki antalyada oturanlar tanir kaan saraçoğlu diye duyulmustur bide bogazinin sol tarafinda vampir isirigi gibi kirmizi kanli bir döğme var çok şeker ya bide gözünde tam ucunda aglarsin ya damla akar onun gibi göz ya$ı var 2 tane onlar da ye$il döğme deli adam walla ya ensede barkot var fln ehuae sallamıyorum yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ii de hadi 1-2 gün eglence olsun die yapılır da her ortamda öyle dolaşmak şebeklik.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Sly-One, 24 May 2003 12:49 tarihinde demiş ki: ii de hadi 1-2 gün eglence olsun die yapılır da her ortamda öyle dolaşmak şebeklik.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar katılıyorum[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ehue bilemiyecem valla sly adam in zevki öyle bencede cok yakısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 onun deliliklerinden birtane daha anlatıyım prodigydeki flint gibi saclarini ortadan kazitti vede mora ve yesil kirmizi gibi 3 er renk karısımı na boyadı kaslarini alip cizdirdi fln ondan sonra diline vede duggaına piercing takti piskopat ti adam kollari zaten döğmeden gecilmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: slayerrr, 24 May 2003 12:46 tarihinde demiş ki: benim kuzenim var blade filmi çıktıktan sonra köpek dişlerini 2cm cektirdi vede vampir gibi gözüküyor özel muane gördü ister inanin ister inanmayin belki antalyada oturanlar tanir kaan saraçoğlu diye duyulmustur bide bogazinin sol tarafinda vampir isirigi gibi kirmizi kanli bir döğme var çok şeker ya bide gözünde tam ucunda aglarsin ya damla akar onun gibi göz ya$ı var 2 tane onlar da ye$il döğme deli adam walla ya ensede barkot var fln ehuae sallamıyorum yemin ederim. ulan gene tuttu ha bu aralar geleceği tahmin etmeye başlıyorum geçen gün içimden bir ses mircde bir satanistle tanışıcaksın dedi yüz verme dedi ulan dün 5 de bi satanist uğraşıodu tahmin edin nerde? mircde 1 hafta önce bu çekdirme olayını gördüm yani resmen birisini gördüm dişcide dişlerini uzattırıyordu tanıyamadım ama şimşek gibi çakıyor gözümün önünde Aklıma aniden şimşek gibi görüntüler geliyor ve sonra gerçekleşiyor belkide daha önce dünyanın bir ucunda olan şeleri görüyorum Ama cidden geyiq bişi:) jk2 oynarken karşı rakibin aniden yapıcağı hareketleri tahmin edebiliyorum mesela ateş edceği an push a basıyorum Ama kendi isteğimle yapmaya çalışınca olmuo içimden geçtiği an yaparsam kesinlikle tutuyor Mesela içimden Ateş edicek! diye bişi duyuyorum Nassıl yani? derken geberiom bazuka gelio vuruo:) Ama o anda push a basınca adamın namluda patlıo E hile diyolar haliyle[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 hehe :) nesin olm san gm medium flmmi aheuhasud neyse benim dedigim adam satan degilde ciddi pisikopat abi ayanda seytan dovmesi var :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben düşünüyorum o diş çekdirme olayını:) kökler kırılmazmı? bide GM diilim Apraticeym ben:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yeteneklerimi kullanamıom daha:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar