Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epiphone Les Paul Limited Edition modifiyeli


Iggy

Öne çıkan mesajlar

1200tl.

Gitarı birkaç tanıdık gitaristte görebilirsiniz,aynı model hatta aynı renk. Bakınız: Mor ve Ötesi "yaz yaz yaz" klibi,Hayko Cepkin'in gitaristi,Serdar Öztop ve birkaç isim daha...Bu gitaristlerin 2-3 gitarından biri bu gitarın aynısıdır.Akord kulakçıkları vintagedir... Yeni Endonezya veya China üretimi Epiphoneler gibi değildir Kore üretimidir,ağacı tamamen oturmuştur,oldukça dolgun,tok ve güçlü tonlara sahiptir.Üzerinde Seymour Duncan SH2N ve SH6B (380tl) manyetikler bulunmaktadır. Paraya ihtiyacım olduğu için ihtiyaçtan satıyorum. Gitarı gözü gibi bakan bir arkadaştan almıştım. Isteyen gelip deneyebilir evde. Ankaradayım.

Resimler alıntı değil, profesyonel çekim. Gitarı aldığım arkadaş çektirmiş zamanında.

Resimler:

1
2
3
4
5
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Azcik daha para cikip alacagini Gibson'lar dandik Studio'lar olacak, rezalet camurlu tonlara sahip. Gibson'in yaptigi LP'ler maple top olmadan guzel olmuyor bence. Ha Gibson alacagima gider PRS alirim ben kisisel tercih olarak orasi da ayri.

Bi de allah askina Gibson alacak adam yanina bir alltube amp almayacaksa lutfen almasin, gozunuzu seveyim, ya da en azindan adamakilli simulasyon yazilimlariyla kullansin, ifrit oluyorum LP Custom'li adamin evinde MG30DFX gorunce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...