Iggy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 1200tl. Gitarı birkaç tanıdık gitaristte görebilirsiniz,aynı model hatta aynı renk. Bakınız: Mor ve Ötesi "yaz yaz yaz" klibi,Hayko Cepkin'in gitaristi,Serdar Öztop ve birkaç isim daha...Bu gitaristlerin 2-3 gitarından biri bu gitarın aynısıdır.Akord kulakçıkları vintagedir... Yeni Endonezya veya China üretimi Epiphoneler gibi değildir Kore üretimidir,ağacı tamamen oturmuştur,oldukça dolgun,tok ve güçlü tonlara sahiptir.Üzerinde Seymour Duncan SH2N ve SH6B (380tl) manyetikler bulunmaktadır. Paraya ihtiyacım olduğu için ihtiyaçtan satıyorum. Gitarı gözü gibi bakan bir arkadaştan almıştım. Isteyen gelip deneyebilir evde. Ankaradayım. Resimler alıntı değil, profesyonel çekim. Gitarı aldığım arkadaş çektirmiş zamanında. Resimler: 1 2 3 4 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Epi iyidir ya.(pun intended) Epiphone'lar bizim gibi fakirler icin ideal les paul'lari uretiyor. Iyi satislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kapalı manyetik olsa iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 lift me up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bu limited edition hangisinin oluyor? custom, special, goldtop(bunun sadece bal rengi var gerçi), studio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 modeli tam olarak böyle geçiyor hocam. buda bendeki gitarın vidyosu http://www.youtube.com/watch?v=Cr1hGOZJwC4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 güzel gitar bir mucize olursa iki üç aya alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 takas düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yok abi ne yazikki acil olarak nakit ihtiyacım var. isteyene komisyonu ekleyip gittigidiyordan taksitli satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ben les paul almayı düşünüyorum ama biraz daha abanıp direk gibson alma taraftarıyım. bi' ikna etmeyi dene beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 taş gibi gitar abi daha ne diyim. gibsona vereceğin paraya bunu al yanına taş gibi amfi al bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konsere cikmicaksan bunu al cidden. Konserlere cikiyorsan aradaki fark anlamli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 deaconcum sende black beauty mi vardı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ucunbiri said: ben les paul almayı düşünüyorum ama biraz daha abanıp direk gibson alma taraftarıyım. bi' ikna etmeyi dene beni :D gibson vs epiphone bunları izle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ulan murphy.. şu gitarı satmıyo olsam bisürü teklif gelmişti şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Azcik daha para cikip alacagini Gibson'lar dandik Studio'lar olacak, rezalet camurlu tonlara sahip. Gibson'in yaptigi LP'ler maple top olmadan guzel olmuyor bence. Ha Gibson alacagima gider PRS alirim ben kisisel tercih olarak orasi da ayri. Bi de allah askina Gibson alacak adam yanina bir alltube amp almayacaksa lutfen almasin, gozunuzu seveyim, ya da en azindan adamakilli simulasyon yazilimlariyla kullansin, ifrit oluyorum LP Custom'li adamin evinde MG30DFX gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 lp studio ve çamur gibi ton iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 3 gün içinde satılırsa 1100tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 adamı, gitarı satamadan roketlediler yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bu kore yapımı çin yapımı olayı çok tehlikeli millet sitelerde electronic eşya satıyor.Hepsinde aynı şey kuzey kore üretimi kesinlikle çin değildir.Garip olan Kuzey kore çinden daha vahim durum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 güney koredir o. kore işciliği daha sağlam oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 2. el muhabbetine güvenebilsem alırdım şu gitarı da, ne yazık ki takıntılıyım. ilk ben dokunmalıyım sdf. o değil de, çin'de, kore'de falan bu gitarları alıp amerikan sap çakıyorlar üzerine garibanlara köklüyorlar sonra da. ya da direk öylece export ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar