MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 dumankaya trend diye bir yer var, karşısı tam sultanbeyli olarak görünüyor. ondan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 dumankaya siteleri iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 MrLevie; ne yaptın ? Gebzede baska kim var calisan? nerede oturuyorsunuz falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 o sosyal hayat sıfır olayını ben yaşıyorum. iş istanbulda ev izmitte 1 saatte fln gidiyorum ama o yotgunlukla akşam bir kere çıkamıyor insan. ya ataşehir ya da e5 üstü kartaldaki sitelerden birine taşınacağım. bıktım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ilk msjındaki firma nasıl cevap verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar