Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 13/10/2004 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu saatte bile dinleyen iki kişiye teşekkür ederim.

1. Slipknot - Three Nil (4:48)
2. Dream Theater - The Glass Prison (13:52)
3. Fear Factory - Replica (3:56)
4. Sepultura - Mine (6:16)
5. Soundgarden - Black Hole Sun (5:18)
6. Korn - Predictable (4:13)
7. Tool - Sober (5:03)
8. Deftones - Minerva (4:09)
9. Deftones - Back To School (4:15)
10. Katatonia - For my demons (5:43)
11. Drowning Pool - Sinner (2:27)
12. Deftones - My Own Summer (3:34)
13. johnnyhollw - gone (3:08)
Mesaj tarihi:
Yayındayım şu an. Biraz devam edebilirim. Uzun süre sonra yayında olabilmenin mutluluğunu yaşıyorum... (Danimarka maçını da unuttuk ama... Neyse bi yarım saat yayın yapar, çıkarım. :))[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Danimarka maçı sırasında da yayın yapacağım ama bilgisayar başında olmayacağım. Belli şarkıları sıraya koyup bilgisayar başından ayrılıyorum. Yayını isteyen WJ olursa eğer gerekli konuda gerekli bilgiler var... (Cep telefonum gibi ;))[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Sam Saminay Show birazdan karşınızda olup geçen haftaki yokluğunu telafi etmeye çalışacak ama bakalım karpuz yerinde mi.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
sam bu program biraz sonuk gibi degisik atraksiyonlar bekliyoruz senden![signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
obaaaa T.N.T!

sam super gidiyosun biraz daha degisik geyikler felan yapsan reklam felan almaya baslicaksin :)

ya sam diger celiskili oyun hangisi 1.ci mi 2.ci mi olsun diye :)
[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 13 Ekim 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sam Saminay'ı mı soruyosun?

Cem Ceminay mı?[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne.
Mesaj tarihi:
ahhh..
Alea Jacta est!
Sezar![signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne.
Mesaj tarihi:
Julius Caesar kardeşim, üstüste 3 mesaj attırma adama yahu![signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
adama geyik yap dedik cok pis yaptı bi daha sakın apma sam boyle olcaksa (ki boyle olacak gibi gorunuyor :))[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
Se sem sem se sem

Ahahaha[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
beyler az sonra ped solom calacak cok dandirik ama olsun :) daha yeni basladık bi gaz verin studyoya gideyim kaydedeyim felan :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
  • Yeni Oluştur...