Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FC Barcelona cheaters liers actors

SNA1L

Öne çıkan mesajlar

Amma ağladılar 2 tane tekme yiyince, kız gibi oynamasın Barcelona'lılar da. Aslında evet ya Real Madrid ne kadar erkek gibi oynuyorsa Barcelona bi o kadar karı kılıklı oynuyor sahada.
Kendini yere atmalar, rol kesmeler, numaradan çığlık atmalar, hakeme dırdır etmeler falan.
Pepe en azından gizli saklı yapmıyor delikanlı gibi ağzına ağzına vuruyor karı kılıklı bebelerin :D

ahahahha
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım FM 'den iyi mi bileceksin.

http://tanyamcshane.fmcrowd.com/files/2012/01/Pepe-Overview_-Attributes.png

Al birde bu video var. Bunu izle. Adam 40m'den ayağı nasıl pas atıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=6IBg3TdvFfU

Sizin dediğinize göre getirmeye çalıştığınız nokta, Pepe sert giriyor, Madrid kraliyet, Barca katalan halkı takımı olduğu için hakemler Pepe'ye kart vermiyor. Bahsettiğiniz lig La Liga, dünyanın en prestijli ligi. Biraz soluklanalım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Real Madrid'de Pepe,
Barca'da Mascherano.

Read Madrid'liler bunu anlayabiliyor,
Barca'lılar henüz anlayamadı.

Messi-boylar sizi.

Real Madrid'liler Barca'lılar derken de sempati duyulan takımı olarak söyledim.

İşte burda söylemeye çalıştığım durum buydu.

Ufak çapta bir deney yapayım dedim hemen paratoner oldum. Troll oldum, at gözlüğü taktım 2 günde. Bizde biliyoruz Pepe'nin ne kadar sert oynadığını, faul yaptığını, çoğu hareketinin futbola yakışık olmadığını.

Ama aynı yakışık olmayan durum Mascherano, Alves için falanda gerçerli. Biz bunu Pepe'ye evet hayvan diyebiliyoruz, ama sizinle ortak noktada buluşmamız için sizinde barca'da ki bazı futbolcular için çirkef sıfatını kullanmanız gerekir.

O at gözlüğü gelir, suratınıza cuk diye oturur sonra.

Madrid'i falanda tuttuğum yok, sadece Barca'nın yıllardır süren hegemonyasından sıkılan bir futbol severim sadece. Çeşitlilik güzeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

@hotline
şu videonun ilk pozisyonunu bile izlemediğine eminim hala konuşuyorsun

ya sen hakatten kafayı çizmişsin 6. pozisyondan etkilendin yani ağır geldi. pepenin 1 tane brutal faulu var burda oda zaten faullukten çıkmış adam kontrolünü yitirmiş. resmen kavga çıkarıo orda sen buna faul dion neyse haklısın evet bunun tartışılcak bi yanı yok. hadi neyse amacım pepeyi savunmak değil fakat senin dediğni anlamıyorum yani pepe de pepe de pepe. ne varlan bu video da bu kadar göremedigimiz? diğer fauller zaten maç içinde her derbi veya tansiyonu yüksek maçlarda görülen cinsten. arasıra kontrolden çıkıo evet fakat son 3 senedir bütün real madrid maçlarını izliyorum. pepe okadarda abarttığın gibi brutal faul yapmıo yani o pellegrini gelmeden önce yaptığı getafeli oyuncuya var bitek ondada adam cezsaını da çekti ve sonra gelip özür diledi. pepe bitek barcelona maçlarında arasıra abartıo ondada tansion artıo yani adam provoke edilio. bitek zaten maç içerisinde gördüğünüz şey pepenin millete yaptığı faul. el classico da zaten kimin ne *ok yediği belli değil guardiola bile ronaldoya yaptığı haraketi görmemezlikten gelipde ronaldo guardiolayı ittirdi diyenler var. biraz gözlerinizi açıp izleyin ilk kim provoke edio Real Madridi!

şimdi kameraları biraz da saha dışındaki örnek tavırlarıyla beğeni toplayan barcelona oyuncularına çevirelim dimi? alın size katalanın prensleri Fabregas & Pique. ne kadar mütevazi ve örnek insanlar dimi? saha dışında bile.

Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

arkadaşım kör müsünüz yahu. Ha diyorsunuz ki barçalılar kendini yere atıyor. Busquets fln atıyor, numara yapıyor bazen de; sanki busquets, mascherano bunları yapmasa barça kaybedecek
lmao. kim kör belli busquets in chivu yu attırdığı maçta barcelona kaybetmemişti ama yarı finalde elenmişti yani sana söyle açıklıyım chivu atıldığı halde ve barcelona kazandığı halde barcelona şampiyonlar ligi yarı final eşleşmesinden inter tarafından elendi. ayrıyetten o maçta busquets kendini yere attı ve yaptığı numarayı hakemin yutup yutmadığını ellerini aralıyıp kontrol etti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...