Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FC Barcelona cheaters liers actors

SNA1L

Öne çıkan mesajlar

HotLine said:

Pepe videosu koymakla bitseydi iş.

şu videonun amacı nedir? bi tane ağır faul var xabi alonso'ya yapılan, ona kart vermiş mi vermemiş mi gösterilmiyo. onun dışında düz fauller yapılmış ve hakem vermiş faulü. bişey koymadan önce azcık düşünün de koyun ya:)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatında hiç içmediğin bişeyi kafasının nasıl olduğunu nerden biliosn? Hiç yakışıyormu sana bilgi sahibi olmadığın yerde fikir sahibi olmak. Balici veya Tinerci arkadaşlarındanmı öğrendin LCD kafasını? Neyse. Pepe'nin videosunu izledim asıl "burdaki fauller normal" nedir arkadaşım? Koyduğun video daki görüntüler pepe hakkında yani sıradan maçlarda var içinde. Benim koyduğum video sadece El Classico ve gayette yapılan fauller kendini belli edio zaten. Ayrıca faul yapıldığı sırada Real Madrid oyuncularının reaksiyonlarına bakın neredeyse 1 tanesi gidip hakemin üstüne yürümüyor. Bide Barcelonaya bakın ne görüceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bonedan öğrendim LCD kafasını. aslı lsd tabiki ama bayadır devam eden bi muhabbet forumda, haberin yoksa ben napayım

karşılaştır iki videoyu istediğin gibi. tarafsız olduğuna güvendiğin herkese izlet. pepeyi hayvan bulacaktır hepsi emin ol. yok efendim sadece el classico değilmiş ık bık. çevir kazı yanmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

karşılaştır iki videoyu istediğin gibi. tarafsız olduğuna güvendiğin herkese izlet. pepeyi hayvan bulacaktır hepsi emin ol. yok efendim sadece el classico değilmiş ık bık. çevir kazı yanmasın.

Futbol da hayvanlardan konuşucaksak o zaman Gattuso dan başlıyalım.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım kör müsünüz yahu. sizde aslında takım fanboyluğundan çok mourinho fanboyluğu var sanırım. ya da öküz gibi sert futboldan hoşlanıyorsunuz, tabi ona futbol denirse.

chelsea-barça, real-barça maçlarındaki barça'ya yapılan fauller gibi fauller ben hayatımda görmedim (ayhan'a antalyaspor maçında yapılan zangief'in göt altı hareketi dışında). Ha diyorsunuz ki barçalılar kendini yere atıyor. Busquets fln atıyor, numara yapıyor bazen de; sanki busquets, mascherano bunları yapmasa barça kaybedecek. ayrıca numaradan atıyor fln denilen pozisyonlarda, ben olsam ben de atarım arkadaşım. karşımdan pepe, ramos gelse haldır huldur; bakarım adam çift dalacak atarım kendimi yani ötesi yok.

biraz objektif olun yahu, ben barça'yı desteklerim her daim ama gerçekleri de görürüm. biraz at gözlüğünüzü çıkarın. şurada yapılan faullerden onda biri türkiye'deki derbilerde olsun, yemin ediyorum sahadan çıkamaz o faulu yapan takım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...