Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 HotLine said: Pepe videosu koymakla bitseydi iş. şu videonun amacı nedir? bi tane ağır faul var xabi alonso'ya yapılan, ona kart vermiş mi vermemiş mi gösterilmiyo. onun dışında düz fauller yapılmış ve hakem vermiş faulü. bişey koymadan önce azcık düşünün de koyun ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 lcd kafası işte. pepenin o videosunu izlemediğine eminim arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Hayatında hiç içmediğin bişeyi kafasının nasıl olduğunu nerden biliosn? Hiç yakışıyormu sana bilgi sahibi olmadığın yerde fikir sahibi olmak. Balici veya Tinerci arkadaşlarındanmı öğrendin LCD kafasını? Neyse. Pepe'nin videosunu izledim asıl "burdaki fauller normal" nedir arkadaşım? Koyduğun video daki görüntüler pepe hakkında yani sıradan maçlarda var içinde. Benim koyduğum video sadece El Classico ve gayette yapılan fauller kendini belli edio zaten. Ayrıca faul yapıldığı sırada Real Madrid oyuncularının reaksiyonlarına bakın neredeyse 1 tanesi gidip hakemin üstüne yürümüyor. Bide Barcelonaya bakın ne görüceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Ben evde bugün ne yiyecez diye düşünürken, sokakta baliciler tinerciler LCD takılıyor demek ki. Kapıyı açıp, çıkıyorum buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 pepe'nin tarzını sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bonedan öğrendim LCD kafasını. aslı lsd tabiki ama bayadır devam eden bi muhabbet forumda, haberin yoksa ben napayım karşılaştır iki videoyu istediğin gibi. tarafsız olduğuna güvendiğin herkese izlet. pepeyi hayvan bulacaktır hepsi emin ol. yok efendim sadece el classico değilmiş ık bık. çevir kazı yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Pepe zaten iyi bir defans oyuncusu. Bu seneki performansı Puyol'dan kat kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 erkek oyunu bu.O kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Aluriel said: karşılaştır iki videoyu istediğin gibi. tarafsız olduğuna güvendiğin herkese izlet. pepeyi hayvan bulacaktır hepsi emin ol. yok efendim sadece el classico değilmiş ık bık. çevir kazı yanmasın. Futbol da hayvanlardan konuşucaksak o zaman Gattuso dan başlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Deathblade said: Pepe zaten iyi bir defans oyuncusu. Bu seneki performansı Puyol'dan kat kat iyi. http://s2.subirimagenes.com/fotos/5938353eternal-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 @hotline şu videonun ilk pozisyonunu bile izlemediğine eminim hala konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Sert oyunla, çamuru,çirkefi,hakemi-tribünleri aldatmayı, rol kesmeyi bir görüyorsanız zaten yapıcak bişey yok. Barcelona şuan inanılmaz sempati sahibi ve bunu da sonuna kadar kullanıyor. Kaç sene önceki Chelsea maçında başlayan serüven hala devam ediyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ne sert oyunu abi oyunla alakası yok ki pepenin çoğu hareketinin. hakem / tribün aldatma konusuna gelirsek di maria o işin kitabını yazmış adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 di maria barış özbekin az yeteneklisi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 arkadaşım kör müsünüz yahu. sizde aslında takım fanboyluğundan çok mourinho fanboyluğu var sanırım. ya da öküz gibi sert futboldan hoşlanıyorsunuz, tabi ona futbol denirse. chelsea-barça, real-barça maçlarındaki barça'ya yapılan fauller gibi fauller ben hayatımda görmedim (ayhan'a antalyaspor maçında yapılan zangief'in göt altı hareketi dışında). Ha diyorsunuz ki barçalılar kendini yere atıyor. Busquets fln atıyor, numara yapıyor bazen de; sanki busquets, mascherano bunları yapmasa barça kaybedecek. ayrıca numaradan atıyor fln denilen pozisyonlarda, ben olsam ben de atarım arkadaşım. karşımdan pepe, ramos gelse haldır huldur; bakarım adam çift dalacak atarım kendimi yani ötesi yok. biraz objektif olun yahu, ben barça'yı desteklerim her daim ama gerçekleri de görürüm. biraz at gözlüğünüzü çıkarın. şurada yapılan faullerden onda biri türkiye'deki derbilerde olsun, yemin ediyorum sahadan çıkamaz o faulu yapan takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Neyse bu sene Madrid şampiyon olduktan sonra nasıl olsa Barça sempatisi dağılacaktır. Sonrasında zaten hakemler eşit kararlar vermeye başlarsa messi'de kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 abi barcelona da yapıyor aynı boku. yapmıyor dersen kuyruklu yalan olur ama bi pepe, ramos, marcello, di maria kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Deathblade said: Neyse bu sene Madrid şampiyon olduktan sonra nasıl olsa Barça sempatisi dağılacaktır. Sonrasında zaten hakemler eşit kararlar vermeye başlarsa messi'de kurtaramaz. ya şu pepe videosunu izledin mi cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 O sert futbolla yıllardır İtalya iş yaptı, Yunanistan kupa aldı. Barcelona'ya karşı bu taktik sökünce sadece, "sayılmaz topa burun yok" mu desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ilk pozisyonda yerde yatan adama attığı tekmeler, pozisyon sonrası koluna, ayağına, kafasına basması mı sert futbol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 erkek oyunu bu kemik sesi gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 pepeninki sert futbol falan değil, bildiğin hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tamam gelsin keimk sesi fakat oyun durmuş zaten. kemik sesi gelmiş geleceği kadar. herif sakat yerde yatıyor, pepe üzerinde tepinmeye devam ediyor asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Ayağı takılıyor orda Pepe'nin, bilerek basmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar