reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 sole bisi olcakmis; http://gigaom.com/mobile/a-siri-for-other-phones-nuance-brings-dragon-go-to-android/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OmMalik+%28GigaOM%3A+Tech%29 sizin bildiginiz varmi biz fakir androidciler icin bole konusalim dertleselim guzel bi yazilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 iris var işte. hem bedaba hem eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Nuance Dragon'u pc'de denemiştim ben, çok da hoşuma gitmemişti açıkçası. bir siri etkisi yoktu. bunda da daha ileri gidebileceklerini sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bilmiyodum irisi bu aksam deniyim bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar