Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Valla dediğiniz bazı sorun bende de var. Ama o kadar alışmaktan diğerlerine geçemiyorum bir türlü, bilgisayarda 5 tarayıcıda yüklü ( arkadaşlar saolsun ), deniyorum arada ama olmuyor. Sadece downloadlarda orbit ile eklentisi bulunduğu için firefox3 açıyorum bazen. Mesala şu menü. http://www.brightsideofnews.com/Data/2010_12_16/Opera-11-released/Opera%2011%20for%20Windows%20-%20mail%20panel.png Resmen hayatımı kurtarıyor, bütünleştim kendisiyle. En son google search dışında adres çubuğuna ne zaman bir şey yazdım hatırlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Chrome yapamadım ya. Biraz kötü olsa da şu an Opera gibi yar yok. Opera'daki fontsiyonu elde etmek için 10-20 arası eklenti yükledim, tarayıcı 500MB ram görütmeye başladı az tab açıkken. http://my.opera.com/desktopteam/blog/ Buradan son 11.61 snapshot'unu indirdim, daha sağlam çalışıyor. Bu arada Linux altında fontları Opera aşırı bir güzel gösteriyor ötekilere kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ve beklenen son :D ya opera link, notes, turbo mouse gestures, tab grouplama bunlar varken diger tarayicilara gecmek kulfet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi netscapeten sonra düzgün browser gelmedi ki gelenler içersindede en fonksiyoneli opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 browser.js update gelmiş facebook comment sorunu çözülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bende mouse hareketlerine hastayım o kadar hızlandırıyor ki insanı diğer tarayıcılarda yukarı tıklamak resmen zor geliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 11.61'e yükseltemiyorum nedense. Güncelle diyorum en son sürümü kullanıyorsunuz diyo. Opera yardımda da 11.60 kullanıyo gösteriyo. Silip tekrar yükledim yine 11.60 diyo. Nası 11.61 yapıcam ben bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Opera next kullanıyorum, son guncellemeden sonra sapitti, menu bari simsiyah oldu, okumak imkansizlasti, operayi her kapatista force close uyarisi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Opera Next alfa çünkü. Geçme. Beta bekle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 gerge yok mu bana bi önerin :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Linux kullanıyom ben, ben bilmem Windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 >2011+1 >chrome kullanmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Opera daha iyi. Chrome'da olmayan özellikler var, eklentisi bile olmayan özellikler var. Bu özellikle tüm internet kullanımı değiştiriyor: http://www.youtube.com/watch?v=5hqSGGk1YTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 DeBuffAndHeal said: 11.61'e yükseltemiyorum nedense. Güncelle diyorum en son sürümü kullanıyorsunuz diyo. Opera yardımda da 11.60 kullanıyo gösteriyo. Silip tekrar yükledim yine 11.60 diyo. Nası 11.61 yapıcam ben bunu ? Abi websitesinden 11.61 setup niye çekmiyorsun ? Edit: Galiba silip tekrar yüklemeden kastın 11.61 setup'ı. O halde öyle oluyorsa zaten 11.61 kullanıyorsundur sadece about->version kısmında hata vardır. Varsın öyle kalsın bir daha ki ne düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar