Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modem Tavsiyesi

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

hazir baslgi varken sorayim. bizm evde su ttnetin dagitti aptal huawei var.. 3pc acık paso ve net kopup duruyor.. bazen modem kendni resetliyor.. bazen saniyelk gidip geliyor ama işte wow face dota mota ne varsa yalan oluyor..

o yüzden 3 pcyi rahatca kaldrcak wireless arıoduk bizde, su linksys'ye baktk ama antensiz fln acaba sorun yasarmiyz diyoruz..alınca kullaninca bize de öner :p
Sosyal ağlarda paylaş

Linksys kullaniyoruz biz. http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/linksys-wag120n-wag120n-150mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=41438 bunun onceki modeli galiba, tipi falan ayni cunku ama ismi farkli modelin.

Cekme mesafesi hakkinda bilgi veremicem evimiz kucuk. Ama onun haricinde son derece memnunuz. Hayvanlar gibi torrent kullaniyorum. Ev arkadasim surekli mac izliyor. Onun haricinde surekli oyun oynuyorum falan hic ama hic yari yolda birakmadi. TT'den olmadigi surece sorun yasamadik hic. Direk kefil olurum. 2.5 senedir kusursuz bir sekilde devam ediyor birlikteligimiz.

Ha bu arada 2 kisiyiz evde, 2 pc de surekli acik. Arada ben laptopumu aciyorum 3 oluyor. Daha fazlasini da sorunsuz goturdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...