applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hazir baslgi varken sorayim. bizm evde su ttnetin dagitti aptal huawei var.. 3pc acık paso ve net kopup duruyor.. bazen modem kendni resetliyor.. bazen saniyelk gidip geliyor ama işte wow face dota mota ne varsa yalan oluyor.. o yüzden 3 pcyi rahatca kaldrcak wireless arıoduk bizde, su linksys'ye baktk ama antensiz fln acaba sorun yasarmiyz diyoruz..alınca kullaninca bize de öner :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Linksys kullaniyoruz biz. http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/linksys-wag120n-wag120n-150mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=41438 bunun onceki modeli galiba, tipi falan ayni cunku ama ismi farkli modelin. Cekme mesafesi hakkinda bilgi veremicem evimiz kucuk. Ama onun haricinde son derece memnunuz. Hayvanlar gibi torrent kullaniyorum. Ev arkadasim surekli mac izliyor. Onun haricinde surekli oyun oynuyorum falan hic ama hic yari yolda birakmadi. TT'den olmadigi surece sorun yasamadik hic. Direk kefil olurum. 2.5 senedir kusursuz bir sekilde devam ediyor birlikteligimiz. Ha bu arada 2 kisiyiz evde, 2 pc de surekli acik. Arada ben laptopumu aciyorum 3 oluyor. Daha fazlasini da sorunsuz goturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bizm evde kucuk ya. öyle cekme sorunu yasarz die pek sanmiorm ama işte evde 3 kisiyiz.. 2 kisiyken sorun yok nette. 3. pc acılnca gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Asus DSL-N10 veya LINKSYS WAG120N al derim, ben yıllarca Linksys kullandım çok memnumdum halen çalışıyor o modem. Şu an ise Asus var, o da harika ayrıca kablosuzu çok daha kuvvetli piyasadakilere göre ve yıldırım koruması falan var ve daha ucuz, seçim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Esh said: olay daha iyi çekmesi mi yoksa torrenting falan mı? + @Tatar Asus ile Linksys arasında kaldım ama kesin karar veremiyorum halen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Halihazirda modeminiz varsa bu isi kalite bir router alarak halledin derim. SonUcta dsl den baska bir sisteme gecerseniz de kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar