Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Gaziantepspor @ 09.01.12 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fener psikolojik olarak bitmiştir ya

takım düşcek mi düşmicek mi.bir yanda gs maçlarını izliyorlar takım akıyor

normaldir sdfs
Mesaj tarihi:
Fener herşeye rağmen maç kazanıyordu, gerçi bu maçıda kazanma ihtimali yeni yüksek. Ama bu gs maçından beri başka bir şey var takımda. Emre-Volkan hariç bi gariplik var herkezde. Dışarı yansıtılmayan bir durum söz konusu bence takımda.
Mesaj tarihi:
fizban said:

Gol direk baroni nin usengecligi ya

Çileden çıkartmaya devam ediyor. FB'nin bu pozisyondaki oyuncularının çoğu böyleydi zaten. Bir Aurellio ve Apiah dönemi rahat rahat maç izleyebilmiştik.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

fizban said:

Çileden çıkartmaya devam ediyor. FB'nin bu pozisyondaki oyuncularının çoğu böyleydi zaten. Bir Aurellio ve Apiah dönemi rahat rahat maç izleyebilmiştik.
:)gitmek istiyorum diye internete video koyan adami ilk 11 oynatırsan kabul etmiş olursun bu tripleri
Mesaj tarihi:
erucalavera said:

antep çok güzel top oynuyor ya, zor valla şu halde maçı almamız
alex gene bi duran toptan attırır golü.gerçi bu sene pek etkili değil ama ne yapar eder kurtarır günü gibi geliyor bana:P

edit:aha bunu yazarken attırıyordu gökhana :D
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Buddha said:

fizban said:

:)gitmek istiyorum diye internete video koyan adami ilk 11 oynatırsan kabul etmiş olursun bu tripleri

İlk 11e koysam koyduğum eli keserim =) Aykut getirmişti bu adamı galiba şuana kadarki en büyük başarısızlığı Baronin.
Mesaj tarihi:
Bu sezon emre olayına kadar baroni gayet iyiydi, attığı goleri unuttunuz hemen. Şu ekrandaki kayın validesiyse zaten belli surattan :)
  • Yeni Oluştur...