Eternal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hadi hayırlı olsun..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 tav oldum bende us betasinda oynayipta eu betayi kazanan tipe ama solede bisi var us betada olsaydim bende doymaz euya basvururdum buyuk ihtimal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 adamlar level 10 olmus bile:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 niyeki? us beta zaten devam ediyo.. eu baslayinca bitmicek de... hyr yuzsuzluk yapmis biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 eu beta us version release olduktan sonra bile devam etmesi lazim eger verdikleri tarihlere gore hareket ederlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 peki oyun varken neden betasını oynasın adam?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bedava:) ve sirf betalari oynayan adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bu adamın adı ve açık adresini rica edeyim,ben burada mail bunalımına girmişken o pişkin pişkin kazanırsa kötü şeyler yapacağımı seziyorum :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 allahh heyecanlandım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: EarS, 01 Ekim 2004 16:34 tarihinde demiş ki: öeh be adamın biri us betadaymış ustune birde eu beta kazanmış us versiyonla girebilirmiyim euya diye soruyor forumlarda hmm o adamı s...k lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 açacan bir fan site gircen tüm betalara demek ki. fan site yapanlar daha iyi test ediyormuş oyunu helal blizzarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 "you have 1 new mail" heyecan open bekleyiş "WELCOME TO JTL BETA TESTİNG!" close shutdown ağla[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 jtl yi beğenemedin mi :) o da gayet bekleniyor wow kadar olmasa da...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bana çıktı ama oynamak istemediğim için mail attım geri iptal ettirdim. *!kaçar*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yanlız wow forumlarındaki mesajlar baya artmış buda demektir ki patlatıldık blizz tarafından ayrıca birçok normal kişiye key gelmiş sadece site sahiplerine değilmiş ilk keyler [Bu mesaj Mosquito tarafından 02 Ekim 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 We are now sending more beta keys to the testers! Please check out the information given in the eMail and during the account creation process. For all who have not been chosen this time, please be informed that we will continue to send beta keys during the next few days. We will increase the server load day by day. Please be fair und let us all feel the atmosphere of World of Warcraft, also here in the forums. We are all very excited and the whole Blizzard Europe Team is looking forward to meeting you in the game or in the forums! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 jtl de oynarım tabi de o meraktan sadece. wow senelerdir beklemekten saplantı haline geldi. bakın sağlam cukka öneriyorum unutmayın. $$$$$$$[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya su wow forumlarına baktımda harbi adam söve söve bir hal oluyor key gonderdıklerının alayı us beta oynayan adamlar bole sacma bırseymı olur ya[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Abartı derecede katılım oldu arkadaşlar bizden 5 kişiye tutarsa öpüp basımıza koyalım dicektim..nitekim closed beta ya secilen varmı suan patiden bilmiyorum.. 2-3 kişi bile olsa forumlarla paylassın bütün izlenimlerini , screenshot ları.. vs vs[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 secilirsem (kucuk bi ihtimal) siteye yazmak icin oynicam oyunu amerikadan tiplerin avrupa betasina kabule dilip bi de yuzsuzce bunuf orumalrinda yapmasi ve bliz in hic bir sey yapmamasi beni uzuo acikcasi[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 -------------------------------------------------------------------------------- KoLCu, 11 Eylül 2004 11:55 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- BlackRose, 11 Eylül 2004 11:50 tarihinde demiş ki: bi de şu var tabi yukarıdaki gibi oyunları oynayacağıma gider zaten açık olan daoc acountuma oynarım yani, ya da beta client ile millet sağda solda bi ton sunucu açmış wow için orda oynarım, burda kimin rüya gördüğünü bilmem anlatabiliyor muyum -------------------------------------------------------------------------------- eger bildin varsa aç1k beta client wow için bizede söylede hepimiz uyanal1m -------------------------------------------------------------------------------- valla bildiğim kadarıyla herkes uyanık forumda arama opsiyonunu kullanırsan betayı offical ve unofficial olarak oynayanları ve nasıl oynadıklarını da öğrenebilirsin, o yüzden herkes zaten nerdeyse uyanık gibi, sen uyuyosun diyebilirim zuhaaaa ewet uyuyorum ama betada sen naapiyosun dostum :) [Bu mesaj PiJAJE tarafından 02 Ekim 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 seçilenlerin %100 u neredeyse iskandinavya tarafından bu işte bir şeyler var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 lind naber ben bloodyshaman bana cikti dostum :) oteki cikan ark kim solede konusak oyunda birlikte takiliriz mailim [email protected] add ediom seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 mesajından bir şey anladıysam arap olayım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: BlackRose, 02 Ekim 2004 02:47 tarihinde demiş ki: mesajından bir şey anladıysam arap olayım bana uyu demistimbi bi topic de wow konusunda onu animsattim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar