FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 2 saat öncesine kadar direk modemden geliyodu ethernet kablosu, modem tek portlu olduğu için blablabla artık direk switchten geliyo desktopa ethernet kablosu, bu olay oyunlardaki msi falan etkiler mi? düne kadar lolda 60-70ms alırken, switchten sonra(gerçi bugün hiç switchsiz de oynamadım) 170te sabitleniyo ms. pingtest yapıyorum pingtest.netten, almanyaya 55ms çıkıyo falan mesela. aklım almadı hiç edik:soruyu boldladım, geri kalanı okumasanız da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 dandik / bozuksa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bozuk değildir de dandiktir muhtemelen, 15tlye aldık asdz. neyse teşekkür ettim, deniycem artık bi şekilde ya da son çare yeni modem alcam çok portlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 switch in dandigi ev networkunde farketmez. hub olsa da farketmezdi, hub in dandigi olsa yine farketmezdi. sorunu baska yerde arayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Çok dandikse sana gecikmeli gelir belki ama ping aynı kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 evde 4 switch var, sorun yarattigini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yaratmıyomuş, ya arkadaş "DL YOK OLM" demesine rağmen bi şey indiriyodu, yada serverlarda sıkıntı vardı. bi an korktum resmen fsdgz, latency normale dönmüş, korkumu dindirdiğiniz için eyvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 abi niye switch kullanıyosun if/else kullansana AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bunun ağzına baseball sopası ile vurmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bu mu aşkolsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar