huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 aslan bordo klavyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Zoruna mı gitti? :D Sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 @vape sana demedim tatar a demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ya bi git birader, kimin fakeisin belli değil, senle mi uğraşacaz bi de. Işığı gören geliyo yahu, artık kapansa şu account alımı böyle tiplere karşı. Evet kimyasal olmadan yine yerin dibine saklanıp yırtar o şerefsiz terörist bozuntuları, o yüzden umarım ordumuz kimyasalı ağazlarına ağazlarına basar hepsini gebertir, oke hadi cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Klavyeyi sabunlu bezle silmistim omg kimyasal silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şu herife gelişine vursa ya bi mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 huseyinsevkitopuz said: aslan bordo klavyeli. of internetten hem şu konuları koşup hem de karşı çıkanlar olunca borda klavyeli :P triplerine bayılıyorum ya. he bordo klavyeliyiz biz, vurulmamak için üstüne adam gibi üniforma almayan, savaş kurallarıyla alakası olmayan o adamlar da gerilla. he. ok.kib. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 huseyinsevkitopuz said: aslan bordo klavyeli. ben bunu sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Myshkin said: huseyinsevkitopuz said: aslan bordo klavyeli. of internetten hem şu konuları koşup hem de karşı çıkanlar olunca borda klavyeli :P triplerine bayılıyorum ya. he bordo klavyeliyiz biz, vurulmamak için üstüne adam gibi üniforma almayan, savaş kurallarıyla alakası olmayan o adamlar da gerilla. he. ok.kib. bye. yukarda bahsedilen haberde "gerilla" iye geciyor diye haberi konuşurken "gerilla" kelimesini kullanmak beni pkk üyesi yapmıyor,degilim zaten,pkk bence bir terör örgütüdür ve yaptıgı her şey cinayettir,insanlık dışıdır,ama bu bizim hükümetimizi pırlanta yapmıyor,anladın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 İnternet uzerinden de olsa teror orgutu sempatizanligi yapmak suc degil mi? Adnan oktar ve roket adam yuzunden o kadar mesgul ki bu islerle ilgilenen savcilar bu tiplere vakit bulamiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Flassh said: abi yanlışlıkla öldükleri siviller hakkında atıp tutanlara kızıyordum ama twitterda yazan aptalları okuyunca hepsi ölsün lan diyesim geldi şlsdgj zorla ırkçı yapıcaklar adamı this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 o yazanların amacı da onu sağlamak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Aluriel said: şu herife gelişine vursa ya bi mod vursa noolcak abi, 5 dakkaya yeni hesaplan gelir arsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 girdim şuraya bu savaş sadece olayları körükleyecek yazmaya,34 senedir bitmeyen terör yine bitmeyecek,5 sene önce de basılan karakol haberlerinden sonra mehmetcik icin oturup agladık,10 sene önce de,15 sene önce de,cok bombaladık cudi dagını,hepsinde ölsün gebersinler diye sevindik,ama duraklamadan sonra hep yine azıttı terör,şuraya bu işin silahla bomba ile bitmeyecegini yazmaya geldim,pkk sempatizanı olduk. neyse tatar steam de cod indirim varmış gir al 2 adam vurur rahatlarsın.milliyetci ateşini alır aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ciddi bir şey yok muhtemelen. yine abartıyor bdpli dallamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 gelmis bi haber http://www.ntvmsnbc.com/id/25312373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 hedehodohop said: İki taraftanda büyük kayıplar varmış.Bakalım nasıl olucak 2 taraf ne ya, başlarım onları kayıplarına tek kayıp var, oda mehmetçik diğerlerinin bir önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 patideki sempatizan ve potansiyel sempatizanlara ip ban falan atsak iyi olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ya neyse. Ne yazsam saçma. Önce elektriğini suyunu ödesin beleşçiler. Sonra insan muamelesi görebilirler. Çürükçül ve parazit yaşayan hiçbir canlı dikkate alınmaz. Belirli kimyasallarla yok edilir. Mesela alkol, sabun, klorak vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 4Ever said: hedehodohop said: İki taraftanda büyük kayıplar varmış.Bakalım nasıl olucak 2 taraf ne ya, başlarım onları kayıplarına tek kayıp var, oda mehmetçik diğerlerinin bir önemi yok. inş. en az kayıpla kapatır tsk operasyonu o ayrı ama ben sana bir şey sorcam,burda adam tsk ve pkk dan da bir çok kişinin öldügü belirtmek için İki taraftanda büyük kayıplar varmış cümlesini kullanmış,evet umarız tsk nın cok az kaybı olur bu operasyonda,ölenlerin hepsi pkk lı olur. fakat bu adam senin dedigin gibi onlar böcek vs. onların kayıpları kayıp olmadıgından ötürü "tsk da büyük kayıplar varmış" yazmış olsa,biz ölen insanların sadece mehmetcik olacagını anlayacaktık bu yüzden ona,tsk dan da pkk dan da ölen cok insan oldugunu ifade etmek icin İki taraftanda büyük kayıplar varmış demesinden ötürü kızanamyız,pkk sempatizanı diyemeyiz degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 modların adminlerin artık şu duruma el koyması geldi millet saçma sapan sebeplerden bandan bana koşarken teröristleri övmek normal karşılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şevkitopuz kankisini korumak için sağlam saçmalamış açıklamalara gel, öyleydide şöyleydide böyledi işte ondan sonra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kimse kankim degil tanımıyorum kimseyi burda,sacma oldugunu dusunuyorsan da yazdıklarımın şu şu nedenden ötürü sacma dersin mantık cercevesi icinde,tartışırız,pkk lı yaftası yapıştırıp gecmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Anlamadığın bir nokta var, Kimin neyin sempatizanı olması beni bağlamıyor, Sadece karşıdakilerin kim olduğunu hatırlatmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 4Ever said: Anlamadığın bir nokta var, Kimin neyin sempatizanı olması beni bağlamıyor, Sadece karşıdakilerin kim olduğunu hatırlatmak istedim. dostum kusura bakma yanlıs anladım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar