Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ginaly said: asfalta elektrik verseler de şarj derdi olmasa sdfsgd o zaman da bilimum yaya, kedi kopek elektrik carpmis yerde kivranirken gorurduk her gun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Aracın iç aksamları nedense plastikmiş kırılcakmış gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 iki tane alıp gun içinde donusumlu kullanarak falan taksicilik yapılabilir kücük belde ve kasabalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Spiegel said: ginaly said: asfalta elektrik verseler de şarj derdi olmasa sdfsgd o zaman da bilimum yaya, kedi kopek elektrik carpmis yerde kivranirken gorurduk her gun =)nikola tesladan yardım istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Fin said: çin malıymış alınmaz. çin malı olmayan o kadar az şey kaldı ki artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Spiegel said: ginaly said: asfalta elektrik verseler de şarj derdi olmasa sdfsgd o zaman da bilimum yaya, kedi kopek elektrik carpmis yerde kivranirken gorurduk her gun =) terlik giyerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 peki bu araçlarda aylık batarya kirası bulunuyor? yok ise pillin ömrü ne kadar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QQh56geU0X8 abi 3 tekerlekliyi alıp şunu yapmak lazım asfdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 günlük 160 km sabahtan aksama calisan bi insanin neyine yetmiyo merak ettim ben. Hele istanbul gibi bi sehirde haftada bir sarj edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ne guldum su son videoya ahaha. cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ayfon said: günlük 160 km sabahtan aksama calisan bi insanin neyine yetmiyo merak ettim ben. Hele istanbul gibi bi sehirde haftada bir sarj edersin. dayı ne içtin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Selam, Ben Tuzla-Göztepe-Dudullu-Göztepe-Tuzla güzergahında gidip geliyor ve günlük 160km limit benim işimi görür. İş yerinde de Şarj ettiğimde tamamdır. Kaldı ki sanayi elektriği daha ucuz :P Batarya riskli bence. Hele Bursa'dakilere hiç güvenmem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 lord_gorthaur said: peki bu araçlarda aylık batarya kirası bulunuyor? yok ise pillin ömrü ne kadar bilen var mı? batarya kirası yok ve akülerin ömrü 80.000 km , değişimide 2.000tl imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Günlerdir kafama takıldı şu 80000 sayısı. Aracın menzili olan 160 km'ye böldüğümüzde 500 ediyor. Lityum piller için de 300-500 defa şarj edilir, sonra geberir denilirdi. Bu süreçte de pil zayıflayacak elbet. Eğer bu araçtaki pilin ömründeki düşüş, laptop pillerindeki gibi olacaksa pratikte 80000 km görülebilecek mi? Bunun güneş altında kalması var, sıcaklığı var... Şimdiki bilgisayarımın pil ömrü gibi olacaksa bir yıl sonra ancak evden en yakın toplu taşıma durağına kadar gidebilirim. (Üşenmezsem haftaya elektrikli motorsiklet (0.5% ihtimalle de elektrikli araba) deneme şansım varmış. Umarım güzel fikirler de yazacağım elektrikli şeylerle ilgili.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 batarya ömrü ortalama olarak verilmiştir muhtemelen o etkiler gözönünde bulundurulmuştur zaten bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Sıcaklığa, darbeye karşı tesler yapılıyordur. Yapılmıyorsa bile göz önünde tutuluyordur da işte üreticinin söylediği şeylere de çok şüpheci olarak bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 abi herşeye rağmen iyi yönleri ağır basıyor gibi yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Senelik olarak çok fazla yol yapmadığım için bu tarz tasarruflu teknolojiler konusunda rahat rahat atıp tutuyorum işte. Bana yaramaz nasılsa diye (: Yine de, geçende birisiyle buluşacaktım, elektrikli motorsiklet kullandıracaktı bana. Buluşamadım, belki sonraya kaldı. O iş olursa diye merak içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar