screamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ewt 3. film çıkacakmış ve seri noktalanacakmış KAYNAK[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 2007[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Allah allah nie noktalıolar yau en sevdiğim züper gahraman o benüm.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bunlar bütün marveller birleşcek diye sölentiler wardı.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 O dediğin efsane oldu.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya birleşme konusunda bende olumsuz düşünüyorum mesela x-men alakasız kaldı spidey ile daredevilında bir alakası yok ama 3 te bırakmaları iyi olur çünkü vıcığı çıkmamış olacak spideynin[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Daredevil bir ara Parker'ın avukatlığını yapmıyor muydu Amazing'de?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 2 de sonlanmadi mi abi ....bayar aartik ...hele punisher dan sonra beni iice bayacak cizgi kahramanlar :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Spiderman ile Daredevil çoğu yerde karşılaştı kısa yada uzun süreli olarak :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben daha izlerdim ama ne biliym boylesi daha iyi gibi.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Dizi değil ki bu? Film. Bu yüzden 3. de bitirmeleri gayet doğal ve anlamlı geldi bana. Cıvığını çıkarıp 15e kadar uzatacak halleri yok ki...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 15 e kadar uzatın diyende yok zaten en azından 6 seri olabilridi .. spastik green goblinden daha iyi düşmanlar olabilirdi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Green Goblin tekrar çıkıcak bi kere 3. filmde o kesin gibi bişey zaten sanırsam[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bari bi venom görseydik[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 spastik green goblin dedigin en azili dusmanlarindan biri benim bildigim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: EfsaneUye, 12 Ekim 2004 22:00 tarihinde demiş ki: bari bi venom görseydik +1[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: karpuz, 12 Ekim 2004 21:22 tarihinde demiş ki: Dizi değil ki bu? Film. Bu yüzden 3. de bitirmeleri gayet doğal ve anlamlı geldi bana. Cıvığını çıkarıp 15e kadar uzatacak halleri yok ki... ,para kazanacaklarina inansalar 150 ye bile uzatirlar[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 venom biraz zor bi ihtimal ama kingpin çıksa tam yerinde olur bence . goblini falan himayesine alsa vs vs[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 venom'un yanına carnage ve dehşetli altılıyı soksalar güzel olur. tabii spidey'e yardımcı bir de Wolverine lazım oraya :) muhteşem olur muhteşeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ben venom gormek istiyorum yaw. peter parker gibi gozluklu sunepeyi ne izleyecem ben spidy izlemek istiyorum. 2. film cok iyiydi ve yeterince para kazanıldı. 3. bi tutsun bakalım devamı geliyo mu gelmiyo mu gorursunuz.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: zgrw, 13 Ekim 2004 16:29 tarihinde demiş ki: venom biraz zor bi ihtimal ama kingpin çıksa tam yerinde olur bence . goblini falan himayesine alsa vs vs Kingpin çıkamaz çünkü K.ngpin in yayınhaklarını DareDevil i yapan amcalar aldı benzer bir sonuç çıkartırsak Daredevil da da Green Goblin i göremeyeceğiz gibin.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ya bi tane simbiyotik siyah bi spiderman varii bişi vardı. O olsa iyi olurdu. Kingbin veya akrepadam da güzel olur.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar