pnoise Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 konular o kadar çok karışıkkı nereye açacağımı bilemedim. mac için bir haber var mı? çıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Yok swtor konularindan birinde tartisildi. Ben swtor forumlarini da okudum yetkililer surekli : "planlanan bisey yok" demisler surekli. 1ay once baktim tabi ben bu ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 En iyi yapabileceğin şey eğer Intel tabanlı bir Mac'in varsa Bootcamp ile Win 7 kurup onun üzerinde oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bootcamp ile performansı merak ediyorum. Sonucunu paylaşırsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 MBP var 2011 mart cikisli. bootcample aciyorum gayet hersey highda 50 fps civari oynuyorum questlerde falan. pvpde shadowu kapiyorum, sikintim olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar