BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Arkadaslar ben swgye baslamak isitorum bunun icin neler yapmalıyım mesela illa kutuyu alcakmıyım yada netten cd key veriyorlarmı ayda ne kadar gibi seyler cevaplarınız bekliyorum simdiden sagolun[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 cd 80 milyon ayda 15 dolar = 22.5 milyon ama başlama. Yani şu anki en güzel MMORPG olsa da, EQ2 ye bişi kalmadı, git kotor oyna o arada, 2 ay sora kotor 2 geliyo onu oyna eheh. SWG yi Sony Online Entertainment zoru başararak piç etti.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bir oyunun ne kadar iyi oldugu o oyundan beklediginiz seylerle alakalı. bu oyuna luke la yanyana savaşmak arzusuyla giriyosanız girmeyin. zaten soe de böle bişey önermiyor. adamların sundugu tek şey satar wars evreninde yaşama şansı. bunu ne kadar iyi yapıyolar tartışılır. burda bikaç şey söylesem oyun çok güsel olur falan muhabbeti var aslında ama kaçınız o teklifi kabul eder swg oynayan tartışılır tabe[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 oyundan gayet memnunum her oyunda olacagi gibi bundada milyon tane can sikici seyin yaninda milyon tane keyif var . kisiye kalmis. tek derdim cok fazla zamanimi almasi[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 2 ayda bırakan var, 14 aydır oynayan var. kendin deneyip görmedikçe bilemezsin.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Uzun sure oynadım ve bırakmak zorunda kaldım. Yine derim gelmiş geçmiş en iyi mmorpg oyundur SWG her açıdan ancak SOE herseyiyle bu kadar mukemmel yapılmıs bir oyunu bu kadar iyi batırabilirdi. Penth inde dedigi gibi bir ilk yaptı Zor u başardı :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 tavsiyeler icin sagolun[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya swg nin neresi kotü allah aşkına.Hem gümbür gümbür JTL geliyor.Oyunda büyük gelişmeler var.[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 jtlyi pek tutmadım ben daha beta ama pek birşey vaadetmiyor bence... oyuna gelirsek de eğlenceli yanları da sıkıcı yanları da... şu aralar sıkıcı yanları ağır basıyor ama...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 açıkcası JtL yi bende beğenmedim. Space olayı Freelancer gibi olmus ve interface berbat, kullanışsız. Açıkcası JtL için SWG ye gelenecek olan varsa Eve-Online alsın daha süper..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 lan elphame uyuz etme adamı :) oynaama madem EQ2 ye az kaldı alahalaaa.... bende geççem EQ 2 ye ama SWG ye laf yok bence başla arkadaşım :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- Tel-Jilad Master Architect-Master Artisan "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 azuahzuah elphame ne alaka :P penthelesia dicektm :P[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- Tel-Jilad Master Architect-Master Artisan "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 orcun_okm okursan sevinirim[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: orcun_okm, 13 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki: azuahzuah elphame ne alaka :P penthelesia dicektm :P Kızım sen önce Penthesilea yazmayı ören. Ayrıca, PORTLARIM KISIK ÜASHÜRAHÜEAHAÜHAE[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar