Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 et çuvalları (Kanlı canlı kırıklı çıkıklı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kozalak said:

ya abi madem böyle tehlikeleri var. bu beyinsizler neden kask vs bişe kullanmıyor? ben bisiklet sürüyorum belki kaykaya göre daha tehlikesiz ama kasksız çıkmıyorum yola. kafa önemli hacı. kafayı koruyacan.

tarz olayı bence.elemanlar bir nevi moda ikonu çünkü. şu adamların kafalarına kask koysan hepsi inşaat işçisi gibi gözükür.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

kozalak said:

ya abi madem böyle tehlikeleri var. bu beyinsizler neden kask vs bişe kullanmıyor? ben bisiklet sürüyorum belki kaykaya göre daha tehlikesiz ama kasksız çıkmıyorum yola. kafa önemli hacı. kafayı koruyacan.

tarz olayı bence.elemanlar bir nevi moda ikonu çünkü. şu adamların kafalarına kask koysan hepsi inşaat işçisi gibi gözükür.

agzi burnu dagilinca daha mi iyi oluyo peki? :D
  • Admin
Mesaj tarihi:
gecen pazar gunu londra da bir parkta buyuk bir pist var orda izlemeye gittim de genelde iyilerdi. bisiklet, rollerblade, kaykay ve scooterli gencler vardi yaslari 10-30 arasi sanirim. baya atlayip zipliyorlardi heh. bir tanesi disinda digerlerinde kask yoktu. kask olan da paso sacma sapan dusup cool takilmak icin isi biliyorum da kaykay bozuk ayaklarinda "damn!", "shit!".. saydiriyordu hehe..

(hmm hatta eve gidince cektigim bir kac fotoyu koyayim)
Mesaj tarihi:
Calculated risk diye bişey söz konusu değil pek. İlk düşüşten sonra mosmor surat + dişsiz halinle hiçbir karıkız kalmaz yanında. Efendi gibi dizlik, dirsekliğini, kaskını giyiceksin.
Mesaj tarihi:
abi bu tarz sporlarda hep buyuk risk alan insanlar basarili olabiliyo.

[video]http://vimeo.com/8683405?feature=oembed" width="459">

bonus:azicik kaykay kayak snowboard falan extreme spor seven herkesin acaip sevicegi bi film izleyin izletin.

[video]http://vimeo.com/7956361?feature=oembed" width="459">

• Yeni Oluştur...