Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere Server 1.0'da Ne nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
ok bi deniyem beni almıcaklarda kimi alcaklar allah aşkına yaff dedim mesajımı atar atmaz kayıt olmaya gittim ama site de sorunlar var hata mesajı veriyor abuk subuk bi sayfa açılıyor. düzelince denerim

[Bu mesaj Kerhuzad tarafından 13 Ekim 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi ben ss leri inceledim ve beğendim valla çok fazla kasıntı gibi durmuyor bayada sistem mevcut heralde öle griffinlere binip uçulacaksa güzel olur ben biraz uğraşayım bu ırth la tabi sitelerini düzeltmeleri lazım register çalışmıyor[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum abi npcler cok yapmacık duruyor sanki plastik hamurlarla oynuyorsun ancak Alpha daha oyun yani grafikler texture ler degisebilir motor bile degisebilir simdiden onyargılı olmamak lazim ,benide meraklandirdin dur gireyim betasına bakayım nasılmıs SS koyarım buraya girersem :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

• Yeni Oluştur...