Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 dimaganın beyni dönmüş ya 40 dakkalık mactan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arayadis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 3-2 olsun bizim olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 evet sayın seyirciler bir kore dominasyonuyla daha karşı karşıyayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 stream yapan take.tv öyle bir interface koymuş ki zaten 452p'den yukarı çıkmıyor göt kadar kalmış geri kalanı peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ohh embesilden kurtulduk.3. olamaz umarım.jyp alsin istiyorum turnuvayi mc de violetla dalga geçer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 o zealar bende olsa dakikalar önce bitmişti maç :P çiizde nası microlucaklarını bilmiyorlar resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Sound la Violet ikiz mi? yoksa ben her zamanki gibi iki asyalı arasındaki farkı ayırt edemiyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 blink wars! mc iyi microladı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 mc direk konkavdan kazandı ya jyp nin 8 stalkerına karsı onun 11 tanesi filan vuruyodu aynı zamanda micro aman aman farketmedi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 4 GATE NASIL YAPILMAZ'IN cevabı mc vs jyp maçında mc tarafından gösterildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 jyp tırstı klasjhdjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 jyp yanımda olsa boğazlardım heralde ya gece gece evde GERİZEKALI YAPIŞ ŞU ASSIMILATOR A NE CIKIYOSUN diye bağırdım ekrana böyle ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 "Draw ?" Yazıp dalmak... Aklımın bi köşesinde dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ya gerisayımın son 10 sn saniyesinde bence assimilatora saldırmalıydı MC. Alırsa alırdı alamasa da draw olurdu. edit v2: her iki oyuncunun da draw butonuna basması şart diil demi? yani 1 kere başıma geldi yanlış hatırlamıosam cart die bitiodu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 noldu o mac drawmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 alamasa nasıl draw olcak stalkerı ölse.stalemate bi üniten ölünce bozuluyodu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Lorrotar said: alamasa nasıl draw olcak stalkerı ölse.stalemate bi üniten ölünce bozuluyodu diye hatırlıyorum. hayır unit ölürse bozulmaz! mining olursa bozulur. yine de %100 emin değilim. gözümle görmem lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yildirimokur said: "Draw ?" Yazıp dalmak... Aklımın bi köşesinde dursun. jyp draw yazarken mc daldı, napsaydı dursa mıydı ^^ sonra demez mi mc yoo ben kabul etmedim panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 mc bi saldırıda indiriyo adamı iki oyundur, 2ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 adam bildiğin en basit timing pushları yapıyor ama yendiği adamlar en üst seviye çoooook ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Protoss "O___ P______" Fill in the blanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 aha tal darim 4gw yapcak kazancak! balanced game 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Benim biraz kafam karıştı ya, bunlar turnuvanın açılış maçları mıydı? final maçları mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ipl3 gibi oldu resmen en epic maçlar başlarda döndü döndü sonra easymode winler final 4-0 faceroll yenmeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 mkp violete yenilmeseydi çok güzel final olacaktı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar