-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 sistemim pentium 1.6 ekran kartım saphire 9800 pro 768mb kingston ddr 400 ram im var en son catalysist driverlarını yükledim,nfs undergound da high detailda takılmalar oluyo,doom3 640*640 low detail de bile takılma oluyo eh ekran kartıyla ram yeterli bunlarda takılma olmaması için sizce takılmalara cpu mu neden oluyo ? ki bu ekran kartı ve ram in yanında bu cpu nunda yeterli olması gerekmezmi[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ewt ne yazııkki yoksa diğerleri çok iiii[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 CPU da bir eksiklik göremedim.P4 1.6 hala kullanıcı için yeterli olmaya devam eden bir CPU.Sorun Windows kaynaklı altta çalışan programlardan olabilir mi?Ya da hdd uzun süredir defrag filan yapılmamışsa o da yavaşlamalara neden olabilir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bence 1.6 çok düşük öbür özellikler için işlemcinin düzük olması takılmalara açar görüntü iiyiymiş high da sadece takılma bunu oyunsırasın ctrl+alt+del yaprakta bakabilirsin performan sa anlarsın ozamn oyunu aşşa atıığın anda ani bi düşüş yaşanacaktır CPU kulklanımında[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 defrag yapmıyorum bayadır ama oyunlarda bu kadar etkileyebilirmi ki,[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Low detail yaptığı halde oyunun yavaşlaması anormal bir durum.Ekran kartı High ötesi high ı bile kaldırır yani Farcry da ultra high açsa o ekran kartıyla oynar.Bence burada başka bir sorun var gibi geldi bana.Ram'ler arasındaki uyumsuzluk bile buna neden olabilir.Bi 3dmark ve Pcmark ile bilgisayarı bencmark taramasından geçirmeni tavsiye edebilirim bunun için.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Defrag bayağı etkiliyor diyebilirim.HDD'de oyunlar sırasında yükleme yaptığı için bundan kaynaklı yavaşlamalar olabilir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 pcmark testi yaptım sonuçlar şöle cpu:3809 memory:4386 hard disk:1213 bu puanları neye göre kıyaslıcam hangi civar iyidir 3dmark ı indirmeye gözüm yemedi çok büyükj program[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bu puanlar iyi mi kötü mü birşey diyemiyeceğim.Ama kıyaslamayı Online Result Browser diyerek sanırım site üzerinden yapabiliyordun.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 böyle donanımsal düşünmek amaç oyunsa tutmaz.birine tutar öbürüne patlar. oyunun istediği recommended cpu ya bakıcan sonra o settingler için biraz üstünde koyucan gerçi o ekran kartı, ram ile çok rahat oynaman lazım her türlü, arka planda çalışan bişiler varsa onları kapa.[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 son cikan oyunlar genelde gpu agirlikli oldugu icin bilgisayarinda en azindan low detailda calismasi lazim ancak arcanein dedigi ibi oyunlarin istenen sistem ozellikleine bi bak ornegin farcryin 2 ghz pentium bilgisayarindaki en yavas parcanda islemcin sorun orda bence[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 AMD Athlon 2500+ gibi bir şey alırsan sorunun kalmaz, tabii anakartı değiştirmen gerekecek ama.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Prdn ama o sistemin Doom 3 de zorlanmaması lazım ekran kartının sürümünde bir sorun olma ihtimali var mı veya bir directx sorunu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 oyunun gereksinimlerine göre değişmekle birlikte takılmalar cpu, ram ya da hdd'den kaynaklanır. ekran kartı takılmadan ziyade atlama yapar. bu durumda ramden olamayacağına göre ya hdd ya cpu. hdd'de yeterli yer yoksa böyle bir sorun olabilir. ya da cpu hızı düşük geliyordur. Not:oyun insanı değilim. yazdıklarım teoriye dayanır. [signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 yukardaki arkadaşımızın dediği gibi hdd de yeterli yerin yoksa defrag scandısk uzun zamandır yapmıyorsan yada hdd hızın ve cache i düşük ise oyunlarda performans sorunu yaşayabilirsin. birde cpu nu upgrade (eğer mümkünse) tavsiye ederim.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 3dmark03 testi yaptırdım 5202 puan verdi iyimi benim ekran kartı için[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bendede p4 1.6 128 radeon 9200 1024mbddr ram var ama doom 3 ve nfsu yu oynarken 512 ddr ram im vardı.nfsuda hiç bi kasma yok tu ama doom 3 üm oynarken mediumda en düşük çözünürlükte oynuodum 25,30 fpsyle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Soyle diyim AMD Athlon 2600+, Kingston 512mb Ddr ram 400mhz, 128mb Tornado Geforce fx 5700 ekran karti ile Battle field Vietnamda Full graphics yaptigimda, 1024x768de 85 hz yenieleme oraniyla sorsunuz takilmadan oynuyorum.. Ayrica NFS undergroundda Full Details tek kere bile kasmıyor yine aynı sistem... Hatta ben bu oyunları oynarken, arkada msn,icq,download programlari(getright,flashget,bittorent,kazaa) acik oluyo ve islem yapioylar hatta bazen Internet explorer,mirc falanda acik birakip oyunlara girdigim oluyo yani oyle diyim sen anla :-) Bence defrag tavsiyelerini dikkate al olmaz ise islemciyi degistirmen cok cok isine yarayacaktir... Ben olsam amd alirdim ama anakartida gozden cikarmis olursun..[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 12 Ekim 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 evet önce bi defrag ı denicem de zaman olmuyo mübarek başladımı bitmiyo,[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Gece yatarken yada bi yere giderken birak gunduz defraga, Ben oyle yapmıstım...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 doom 3 minimum 1,5 ghz işlemci istiyor, "takılmaması gerek o sistem yeter" diyen arkadaşlar önce bir baksaydı ya oyunun gereksinimlerine.. :) senin işlemci minimumun bir gıdım üstünde, normaldir.. herşey ekran kartı değil..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 radeon ekran kartları çok iyi performans vermesine rağmen oyunlarda sorun yaşayabiliyorsun. bazı oyunların konsolunda ati ayarları bile oluyor bu yüzden. catalysist leri kaldır, başka driver yukle. performansına bak. kısaca değişik ekran kartı driverları dene. nvidia da da olmuştu. bir seri detanotör yüklendikten sonra oyunlarda hata olmuştu. işlemcin intelin EN İYİ o/c olan işlemcisi. sıcaklığı hiç yükseltmeden 2.0 yapabilirsin. bu işlerden anlayan bir arkın varsa 2.4 de yapabilirsin. Tabi bunun için fanının iyi olması gerekiyor.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar