wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 İşi falan bırakıyorum bir süreliğine, ofiside boşaltacağım dolayısıyla ofiste çalışma masası, sandalye, kitaplık, sehpa gibi taşımak istemediğim şeyler var. Bir kısmını zaten verdim, Ankara'da ihtiyacı olanlar var mıdır diye bi bakayım dedim. İlgilenen olursa öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hayrola geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim. bizim öğrenci gençliğine bi sorayım bakalım masa sandalye kitaplık fln ihtiyacı olan varmıymış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yoruldum abi liseden beri çalış baba çalış. Toparladım toparlayacağım kadar zaten durumları, varsın Sabancıya komşu olamayayım yani nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çok çalışıp kazandığı parayı harcayacak zamanı/enerjisi kalmayanlardan olmamak gerek, iyi yapıyosun =) neyse ben 1-2 sene daha çalışayım da sana komşu olunca bırakırım ben de (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Görende bişi sanacak ahaha dikmende oturuyorum bana komşu olmak baya kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ah patron almadın beni yanına ya sürünüyoruz yaban ellerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ofisi de muayenehane yapalım evimin yanında işim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ofisi eski çalıştığın yerin 2 sokak ötesine taşımıştım zaten evime yakın değil yani dolayısıyla sana da yakın değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ofisini komple alıyorum, jaffaya yeni yıl hediyesi olarak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 wastyrx said: Ofisi eski çalıştığın yerin 2 sokak ötesine taşımıştım zaten evime yakın değil yani dolayısıyla sana da yakın değil atarını yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar