Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya arkadaşlar ben bu zaman çarkını 3 cilt şeklinde almak istiyorum robert jordanın kitabını sizce alıyım mı nasıl bir kitap biraz bahsetseniz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya arkadaşlar bi şey sordum hiç mi okuyan yok zaman çarkını[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Yazılmış en iyi fantazi eberlerinden biridir ama süphesiz en ağırıdır da aynı zananda. Sabırlıysan kesinlikle oku eğer ban atsiyon istiyorum diyorsan yaklaşma[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 gerge sagol abi ya aksiyon istemiyorum ama biraz beni uğraştırsın istiyorum o da zaman çarkına uyuyor o zaman[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar