Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disanq Uo

saksuka

Öne çıkan mesajlar

said:
Larethian, 12 Ekim 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
direk kapatılması gereken bir konu ...

Warning! Burası UO genel tartışma forumları! Burada reklam yasak diye birşey yoktur! 1 kereliğine tabi..[signature][hline]|DeathracK|
Bo$h sokaklarda yalnız gezinen,düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen,
ben giderim hatır kalır
dostlar beni hatırlasın..

------------------------
İtina ile aslan terbiye edilir!
Bursa & Fenerbahçe taraftarı..

Forum Reality
Sosyal ağlarda paylaş

İyi Gunler Web Sitenizi Alabilirmiyim Ayrıca Hangi Firma Tarafından Host Ediliyorsunuz Ve Kac Mb Baglantı Kulanıyorsunuz...Hıh Bide Client Cok Guzel Olmus Ama İndirimiyor http://www.tr-scripting.com/client.zip :P ...
[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak.
Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak.
Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...!

[Bu mesaj Bief_Lord tarafından 12 Ekim 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

basarilar..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

:lol:
Nickin gibi shardında çok güzelmiş. :[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Anlayamadığım bir şey var bu 1 kere olayı nedir :) cidden çok komik geliyor bana insanlar kendi aralarında acaip kurallar koyup uygulamak için afedersiniz kıçlarını yırtıyorlar ama böyle olması sanırım daha iyi yoksa düşünsenize pati'nin halini reklam ajanslarına taş çıkaracak halde olurdu..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...