RaVena Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Yaa arkadaslar hep kafama takıldı ama yapamadım arastırdım ama istediğim cevapları alamadım yinede sormak istedim Yaa ben bi server actım kendime ozel Sonra bu serverı cafede 20 kisi oynuor ama bide websitesi acıcam bu websitesininden uye oluncak ama Ayrıca Serverdandan da Account alıcak bunu nasıl yapabilriim?? nasıl kurabilirim o programı? yardımlarınızı beklıorum saolun simdiden :)[hline][b]I've Become so numb I can't feel you there Become so tired So much more aware I'm becoming this All I want to do Is be more like me And be less like you[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 daggerin bir account create systemi vardı dene istersen[hline]Sicilli üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Gigabyte, 25 November 2003 20:27 tarihinde demiş ki: daggerin bir account create systemi vardı dene istersen[hline]Sicilli üye Nerden bulabilirim bide nasıl kurcagımı anlta baska bisi istemıorum[hline][b]I've Become so numb I can't feel you there Become so tired So much more aware I'm becoming this All I want to do Is be more like me And be less like you[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ravena server mı açtın hll scpleri nası yazdın abi?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Bivrip, 25 November 2003 20:51 tarihinde demiş ki: ravena server mı açtın hll scpleri nası yazdın abi? server acanların hepsi scriptlerini kendimi yazıyor ?[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Bivrip, 25 November 2003 20:51 tarihinde demiş ki: ravena server mı açtın hll scpleri nası yazdın abi?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Hayır server acmadım Bivrip mesala dedim Konu Saptanmasın Websitesi olayını nasıl yapabilirim anlatırsanz cok sevinirim..[hline][b]I've Become so numb I can't feel you there Become so tired So much more aware I'm becoming this All I want to do Is be more like me And be less like you[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 EEEE Yeter yaw adam ne soruo siz ne diyorsunuz konu saptırmakta üstünüze yok Bu arada arat dagger açtıgı topicleri mutlaka bulursun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 dagger ın actıgı konu balıklarını arat bi arama bölümünden bulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Diemaster sözunu unutmaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 way Locke'demi takılırdı buralara ahahaha scp bilmeyen elemanın olmayınca kendin öğrenmeye başLadın anlaşılan :) dagger tarafından yapıLmış sistem gerçekten sağlam olympus'ta sanırın onu kullanıyor exile tarzında php tabanında yazıLmış kullanışlı bir account sistemi bulursan kullanımıda kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Xharloan Locke Yalnız Kaldı Buralara Başladı He. :) Senini Gibi Adamı Zor Bulur. Locke Kolay Gelsin :)[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hemde çok kolay geLsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar