Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 minibüs kalkmasın ya otobüslerde durakta inme olayı var minibüste yok o olay istediğin yerde inme şansın var ve ayrıca istanbulda yaşayanlar bilir 1 minibüsle kurtköyden dudulluya gidebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 @Bullbird zaten sorun o, adam ışıkta, yaya geçidinde sağda solda her yerde durabiliyor. bence münübüsler kalsın ama ya durak kural vs getirilsin ya da daha paralel hatlarda çalıştırılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bullbird said: minibüs kalkmasın ya otobüslerde durakta inme olayı var minibüste yok o olay istediğin yerde inme şansın var içindeyken güzel, dışındayken rezalet. minibüsü sadece 2 yerde kullanıyorum. incirli'den haznedara evime geçerken ki çalışlar caddesini kullanır minibüs, bir de incirliden bakırköye geçerken ki onda da incirli caddesini kullanır. ne tesadüftür ki 2 cadde de hayvan gibi kalabalık olur. sırf o yavşak şöförlerin yolcu alıcam diye 20'nin üstünde gitmemesi ve sağa bile çekme nezaketini göstermeden salak salak yerlerde yolcu indirmesinden dolayı. her ne kadar kolaylık da olsa hayatımdan çıkarabileceğim bir lüks. cehenneme kadar yolları var. gg bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Aklıma bu geldi ya; Unutulucak bu diyaloglar da mehihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ha bak ona da ayrı uyuzum. sırf bu yüzden kısa yollarda bile otobüs kullanır oldum. müzik dinliyorum, arkadan biri dürtüyo. be gavur kulağımda kulaklık var DO NOT DISTURB demek o anla lan şunu. minibüse binmek, bildiğin geçici sosyal sorumluluk edinmek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Xenocide said: ha bak ona da ayrı uyuzum. sırf bu yüzden kısa yollarda bile otobüs kullanır oldum. müzik dinliyorum, arkadan biri dürtüyo. be gavur kulağımda kulaklık var DO NOT DISTURB demek o anla lan şunu. minibüse binmek, bildiğin geçici sosyal sorumluluk edinmek demek. postunu en samimi duygularımla likelıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Xenocide said: Bullbird said: minibüs kalkmasın ya otobüslerde durakta inme olayı var minibüste yok o olay istediğin yerde inme şansın var içindeyken güzel, dışındayken rezalet. minibüsü sadece 2 yerde kullanıyorum. incirli'den haznedara evime geçerken ki çalışlar caddesini kullanır minibüs, bir de incirliden bakırköye geçerken ki onda da incirli caddesini kullanır. ne tesadüftür ki 2 cadde de hayvan gibi kalabalık olur. sırf o yavşak şöförlerin yolcu alıcam diye 20'nin üstünde gitmemesi ve sağa bile çekme nezaketini göstermeden salak salak yerlerde yolcu indirmesinden dolayı. her ne kadar kolaylık da olsa hayatımdan çıkarabileceğim bir lüks. cehenneme kadar yolları var. gg bb. ya bi de şimdi şu led aydınlatma falan yapmalar çıktı piyasaya yazık resmen ya ışıklı janjanlı minibüse binmem ben sdf bazı uzun yolculuklarda hesaplı çıkıyosun minibüsle ama öğrenci kartın varsa otobüs her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bullbird said: ya bi de şimdi şu led aydınlatma falan yapmalar çıktı piyasaya yazık resmen ya ışıklı janjanlı minibüse binmem ben sdf karhane gibi lol eskiden beri var mor-pembe ışıklı minibüsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bu daha yaratıcı puhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Xenocide said: içindeyken güzel, dışındayken rezalet. minibüsü sadece 2 yerde kullanıyorum. incirli'den haznedara evime geçerken ki çalışlar caddesini kullanır minibüs, bir de incirliden bakırköye geçerken ki onda da incirli caddesini kullanır. ne tesadüftür ki 2 cadde de hayvan gibi kalabalık olur. sırf o yavşak şöförlerin yolcu alıcam diye 20'nin üstünde gitmemesi ve sağa bile çekme nezaketini göstermeden salak salak yerlerde yolcu indirmesinden dolayı. her ne kadar kolaylık da olsa hayatımdan çıkarabileceğim bir lüks. cehenneme kadar yolları var. gg bb. Diğer yerleri bilmemde Bakırköy'ün trafiğinin kilitlenmesinin tek sebebi minibüsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 taksi olayı güzel, bide pos cihazı koymaları lazım. Minibüs olayı sakat, bu sene beşiktaştan sahil boyu paralele bi sürü ufak vapur hattı açıldı. Sonra bu adamlar isyan ettiler ve saatleri nadir olarak ayarlandı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bullbird said: ya bi de şimdi şu led aydınlatma falan yapmalar çıktı piyasaya yazık resmen ya ışıklı janjanlı minibüse binmem ben sdf karhane gibi lol eskiden beri var mor-pembe ışıklı minibüsler yaygın değildi işte eskiden şimdi her minibüste var nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Super karar, kalksin minibusler, bu gune kadar yarattiklari trafik teroru ve gurultu kirligigi yeter. Yerine de halk otobusu filan koymasinlar, normal otobus yada metro konulsun. Uc kurus kar yapicam diye adamlar her durakta 1-2dk fazladan bekliyor, gel abi gel abi modunda geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 halk otobüsü minibüsten iyidir en azından korna çalmıyorlar. muavinin kalkmasıyla da daha kullanılabilir bir taşıt oldu.ayrıca yavşak minibüs şöförü gibi yavaş da kullanmıyorlar. otobüslerle çok daha çabuk varıyorum gideceğim yere. ha metro yaparlarsa ayrı :D ne hallere düştük halk otobüsü tercih eder hale geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Minibüsler ve çevirdiğim taksiye binen eleman olmasa hayatın daha güzel olacağını kaç kere söyledim bilemiyorum. Ama güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 düşündüydüm bunu harbi iyi olur da, sırf laf bence dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar