Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level Sistemi Olan Bi Server Açmak İstiyorum Fakan Ev de

Mel_Legacy

Öne çıkan mesajlar

kardeşim sen kimsinki evinde ölesine takılmalık server açıyorsun varya seni keseriz bak ona göre ayağını denk al ha git önce scp üzerine master yap sonra gel burdan pati muhafızlardan izin iste ondan sonra evinde ölesine bi server aç tamammı yoksa bak keseriz biçeriz ha!
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi isen; Insanlar istedigi seyi paylasir, istemedigini paylasmaz, biri uzerine bir ton emek verdigi bir seyi her isteyene vermiyorsa senin ona hicbir laf etme hakkin yok. Sitede yeterince dokuman ve script var, niyetin ogrenmekse hazircilik yapmak yerine biraz ugrasman gerekiyor, yok ogrenmeyeceksen de Nebula scriptlerini cekip istedigin serveri acip evinde oynayabilirsin.

Sirf spam amacli geliyorsan buralara (ki mesaj atma hizin ve bu mesajlardaki mantik/denge yuzdesi boyle gosteriyor); bir-iki gun sonra msn'ini Xharloan'in dedigiyle degistirmen gerekebilir.

Kolay gelsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 13 Ekim 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
kardeşim sen kimsinki evinde ölesine takılmalık server açıyorsun varya seni keseriz bak ona göre ayağını denk al ha git önce scp üzerine master yap sonra gel burdan pati muhafızlardan izin iste ondan sonra evinde ölesine bi server aç tamammı yoksa bak keseriz biçeriz ha!

Sana sadece gülerim ben ya auhahuhaua :lol:

Keseriz meseriz sen baya fantastik olmaya başladın bugunlerde .

Teksin tek ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

black_lupin fantastik olmak için özel çaba sarfediyorum ama eksik olan bişeyler var eminim onlarıda tamamlarsam süper olur değilmi bu arada nebula scplerini arayan arkadaş scriptsharingde ana sayfada zebula ocak diye geçiyor[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mel_Legacy, 13 Ekim 2004 14:54 tarihinde demiş ki:
ya ne bileyim bilmiorum ki öğrenmek için sizlere soruyorum

öğrenmek için soruyorsan : arkadaslar ben bi lvl scripti yazmak istiyorum fikirlerim sunlar sunlar nasil birlestirip scripte dokerim yardimci olurmusunuz demek var...

birde bana lvl scripti gonderirmisiniz ogrenmek istiyorum demek var...[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

yav dostumuz hiç bişey bilmiyor sanırım yani sıfır bu yüzden ona ilk tavsiyemiz paticikde baya bi araştırma yapması nebula scriptlerini baya bi inceleyip kafa patlatmasını bunla yetinmeyip çoğu yabancı sitede var olan script tutoryallerini okumasını (ki ingilizcesi vardır inşallah ) önermeliyiz yoksa burda çok azar işitir, keseruk valla[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Sosyal ağlarda paylaş

biz taşı boşa atmışız demekki arkadaşa ne dioruz kendisi çok mu sey biliorsunuz diyor ilginç hem hazirci hem anlama zoruugu var bu devirde bu meziyetler zor yani..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..

[Bu mesaj Lucas1 tarafından 13 Ekim 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...