Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya bakın ben diyorum ki bilgim yok scp hakkında eğer olsaydı zaten burada ne işim var benim tamam anlıorum 2 sene uğraşmış bana yeterki lvl scp sini yollasın onada razıyım yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Yanlış bir tabil aslında yaptıgın düzgünce söylesen :P[signature][hline]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O Msn:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bilgin yoksa server açmak senin neyine yarın bigün server bi bug olucak yine patilere ağlicaksın scp gönderin diye[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya tamamda suç mu işliyorum öğrenmek suç mu oldu şimdi allahım ya sen bilgini kendine sakla ben senden yardım istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 kardeşim sen kimsinki evinde ölesine takılmalık server açıyorsun varya seni keseriz bak ona göre ayağını denk al ha git önce scp üzerine master yap sonra gel burdan pati muhafızlardan izin iste ondan sonra evinde ölesine bi server aç tamammı yoksa bak keseriz biçeriz ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ben sana yardım istemem emiyorumki adamlar koskoca script bankaıs yapmış http://www.paticik.com/scripts aha buraya gir bak lvl sistemi çok[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bu yolladığın yer çok iyi oldu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Server Hata verdin bilmem ne 9 diye o ney acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bakın demedi demeyin bir kaç güne arkadaş scpyi anca serverine atınca diyecekki bu yaratıklar experience vermior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 server açıkken bir daha açmaya kalkarsan verir ctrl+alt+delete yap çalışır durumda olan spheresrv.exe varsa kapat tekrar aç[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 oda güzel başlık altında bütün bilgileri toplayalımda arkadaşta yorulmasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya ne bileyim bilmiorum ki öğrenmek için sizlere soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya ama nabayım öğrenicem nasıl olsa sora sora öğreneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Forumlari IRC ile karistirmamani tavsiye ederim, bir de son mesajini attiktan sonra aklina yarim saat icinde yeni birsey gelirse mesajini editleyip ekleyebilirsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 tşk ederim arkadaşlar msn niz varsa verin orda konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 senin msn buyuk ihtimal yorunge_dısı@ogrenciyim.com dur diye tahmin ediyorum haksizmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hayır [email protected] msj yollarmısın acaba konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ciddi isen; Insanlar istedigi seyi paylasir, istemedigini paylasmaz, biri uzerine bir ton emek verdigi bir seyi her isteyene vermiyorsa senin ona hicbir laf etme hakkin yok. Sitede yeterince dokuman ve script var, niyetin ogrenmekse hazircilik yapmak yerine biraz ugrasman gerekiyor, yok ogrenmeyeceksen de Nebula scriptlerini cekip istedigin serveri acip evinde oynayabilirsin. Sirf spam amacli geliyorsan buralara (ki mesaj atma hizin ve bu mesajlardaki mantik/denge yuzdesi boyle gosteriyor); bir-iki gun sonra msn'ini Xharloan'in dedigiyle degistirmen gerekebilir. Kolay gelsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Kerhuzad, 13 Ekim 2004 14:39 tarihinde demiş ki: kardeşim sen kimsinki evinde ölesine takılmalık server açıyorsun varya seni keseriz bak ona göre ayağını denk al ha git önce scp üzerine master yap sonra gel burdan pati muhafızlardan izin iste ondan sonra evinde ölesine bi server aç tamammı yoksa bak keseriz biçeriz ha! Sana sadece gülerim ben ya auhahuhaua :lol: Keseriz meseriz sen baya fantastik olmaya başladın bugunlerde . Teksin tek ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 efendim nebulanın scp lerini nerden bulurum acaba onlarda yeter bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 black_lupin fantastik olmak için özel çaba sarfediyorum ama eksik olan bişeyler var eminim onlarıda tamamlarsam süper olur değilmi bu arada nebula scplerini arayan arkadaş scriptsharingde ana sayfada zebula ocak diye geçiyor[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Mel_Legacy, 13 Ekim 2004 14:54 tarihinde demiş ki: ya ne bileyim bilmiorum ki öğrenmek için sizlere soruyorum öğrenmek için soruyorsan : arkadaslar ben bi lvl scripti yazmak istiyorum fikirlerim sunlar sunlar nasil birlestirip scripte dokerim yardimci olurmusunuz demek var... birde bana lvl scripti gonderirmisiniz ogrenmek istiyorum demek var...[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 yav dostumuz hiç bişey bilmiyor sanırım yani sıfır bu yüzden ona ilk tavsiyemiz paticikde baya bi araştırma yapması nebula scriptlerini baya bi inceleyip kafa patlatmasını bunla yetinmeyip çoğu yabancı sitede var olan script tutoryallerini okumasını (ki ingilizcesi vardır inşallah ) önermeliyiz yoksa burda çok azar işitir, keseruk valla[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 acaba bana taş atan arkadaşların kendileri çok mu şey biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 biz taşı boşa atmışız demekki arkadaşa ne dioruz kendisi çok mu sey biliorsunuz diyor ilginç hem hazirci hem anlama zoruugu var bu devirde bu meziyetler zor yani..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. [Bu mesaj Lucas1 tarafından 13 Ekim 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar