Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 A3 yerine yeni 1 serisi cok com daha ustun bir araba. Sports ya da urban paketle muthis. Onu cirkin ama herkes alisacak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Selam, audi golf leon denmiş. Konseptin aşağı yukarı belli, bu tarz bi astra var bide alfalardan bitanesini alabilirsin ama audi golf aynı arabalar zaten. İkisi arasındaysan tr de audi gider. BMW falan alma, keko olma =).Aslında bu tarz fiat bravo var. Nedir olayı bilmiorm gerçi. ama ama ama ben uzun vadeli kullanıcam arabam güzel olsun bide yabuaudi çok para beooolm diosan japon bakıcan. Benzinli alıosan, civic alıcan yeni modeli çıktığı için 2011 model araçları( bu sonbaharda uretılenler yanı ) 45bine falan bulursun o derece. Canavar gibi araba, tip takınca az yakıo işte istersen. Bide çoook uzun ömürlü maşşallah. toyotanında altta kalacagını sanmıyorum, onda işte ek olarak dizel seçeneğide var. Ha daha aile vari duruo corollalar. Velhasılkelam, ben olsam araba alıosam, ikinci el alıcaksam şunlara bi dikkat ederim Ömrü ne kadar oluyor genelde bu arabaların İkinci el fiyat durumu nedir, tr de parça üretimi vs var mı? Çok sorun çıkarıomu yoksa kafalar rahat mı? japon alırsan bi 10 bin falan daha az ödersin, iç işçilikten biraz kaybedersin ama genede güzel dayanıklı arabalara binersin. oo son postunu gormemısım, 150binde bi civicimiz var 3 senelik araba. 140bin deyken biraz sıkıntı yarattı, aslında sıkıntı deil balatalar falan değişti. Şantiye arabasıydı çünkü. Nazar değmesin 1 kere yolda kalmadı etmedi sıkıntı çıkarmadı. VSA saolsun, yaklaşık bi 20bin km fazladan kullandık lastikleri, kaya kaya gidiodu araba gerçi lol :p. İçeri biraz fazla ses alıyor bizimkisi artık ama bagaja tüp tankı koyduk, ondan biraz alçaldı sankim. Ama evet içeri biraz fazla yol sesi alır. Gösterge felan olayına ben hastayım zaten, iç tasarım benden 8/10 puandır civicte. Hele gece çokgzl oluo. Müzik vs güzel, uzun yolda yormaz. Turbosu yok arabanın ondan uzun ömürlü işte. turbosu olmasada 125 bg kendileri,6bin küsür devire vurabiliosun, hatta yanlış hatırlamıosam 1. viteste 60km ye çıkabiliosun. 6 ileri vites tabi araba - otomatiği manueli bilmiorm - tüp taktırınca hiç bi sorun çıkmadı, sadece başta takan elemanlar sıçtılar bizim servis tamir etti hemen. 1 kasa önceki ford focusun kaya gibi sertliği yok tabi arabada ama taş gibi araba işte. Kullanmak ayrı bi zevk, düşük devir gidersen işte vtec saolsun az yakıo. Gerçi gene de taktırmak lazım tüpü. ama ben hondadan hep memnun kalmısımdır zaetn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ben 4gün boyunca leon dizel 1.9tdi kullandım, tahmminimce senin motor aralığında yok bu tabi :> 2009 modeldi çok memnun kaldım arabadan. Bir alex değil ama tabii ki :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ikinci el alınacaksa lancer'a bakın bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Suark said: Selam, audi golf leon denmiş. Konseptin aşağı yukarı belli, bu tarz bi astra var bide alfalardan bitanesini alabilirsin ama audi golf aynı arabalar zaten. İkisi arasındaysan tr de audi gider. BMW falan alma, keko olma =).Aslında bu tarz fiat bravo var. Nedir olayı bilmiorm gerçi. ama ama ama ben uzun vadeli kullanıcam arabam güzel olsun bide yabuaudi çok para beooolm diosan japon bakıcan. Benzinli alıosan, civic alıcan yeni modeli çıktığı için 2011 model araçları( bu sonbaharda uretılenler yanı ) 45bine falan bulursun o derece. Canavar gibi araba, tip takınca az yakıo işte istersen. Bide çoook uzun ömürlü maşşallah. toyotanında altta kalacagını sanmıyorum, onda işte ek olarak dizel seçeneğide var. Ha daha aile vari duruo corollalar. Velhasılkelam, ben olsam araba alıosam, ikinci el alıcaksam şunlara bi dikkat ederim Ömrü ne kadar oluyor genelde bu arabaların İkinci el fiyat durumu nedir, tr de parça üretimi vs var mı? Çok sorun çıkarıomu yoksa kafalar rahat mı? japon alırsan bi 10 bin falan daha az ödersin, iç işçilikten biraz kaybedersin ama genede güzel dayanıklı arabalara binersin. oo son postunu gormemısım, 150binde bi civicimiz var 3 senelik araba. 140bin deyken biraz sıkıntı yarattı, aslında sıkıntı deil balatalar falan değişti. Şantiye arabasıydı çünkü. Nazar değmesin 1 kere yolda kalmadı etmedi sıkıntı çıkarmadı. VSA saolsun, yaklaşık bi 20bin km fazladan kullandık lastikleri, kaya kaya gidiodu araba gerçi lol :p. İçeri biraz fazla ses alıyor bizimkisi artık ama bagaja tüp tankı koyduk, ondan biraz alçaldı sankim. Ama evet içeri biraz fazla yol sesi alır. Gösterge felan olayına ben hastayım zaten, iç tasarım benden 8/10 puandır civicte. Hele gece çokgzl oluo. Müzik vs güzel, uzun yolda yormaz. Turbosu yok arabanın ondan uzun ömürlü işte. turbosu olmasada 125 bg kendileri,6bin küsür devire vurabiliosun, hatta yanlış hatırlamıosam 1. viteste 60km ye çıkabiliosun. 6 ileri vites tabi araba - otomatiği manueli bilmiorm - tüp taktırınca hiç bi sorun çıkmadı, sadece başta takan elemanlar sıçtılar bizim servis tamir etti hemen. 1 kasa önceki ford focusun kaya gibi sertliği yok tabi arabada ama taş gibi araba işte. Kullanmak ayrı bi zevk, düşük devir gidersen işte vtec saolsun az yakıo. Gerçi gene de taktırmak lazım tüpü. ama ben hondadan hep memnun kalmısımdır zaetn bilgilerin için teşekkürler ancak kafamda hemen hemen oluşan düşünce a3 alıp lpg taktırıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 e dizel alsana onun yerine, a3 te dizel var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Selam, 1.6 8v motor alıp bir de LPG taktıracaksan eğer seni forumdan uzaklaştırırım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 paramecium said: Selam, 1.6 8v motor alıp bir de LPG taktıracaksan eğer seni forumdan uzaklaştırırım :P Saygılar. Ferrari'ye taktırmıyoruz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar