Katibim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Herkese iyi akşamlar ; Öncelikle foruma yeni katıldım ve bana yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Arkadaşlar eylül ayında yeni bir araç almak istiyorum , evleneceğim ve iki kişi olarak kullanıcaz (tabi küçük bir misafirde olursa 3 olacağız) Biraz araştırdım , ve A3 , Leon ve Golf arasında kaldım elimde 30.000 TL para olduğunu varsayıyorum 2004-2006 Audi A3 Kasa olarak ve aracın görünüşü olarak iyi ancak ne kadar benzin yaktığını serviste nasıl olduğunu kısacası kapalı bir kutu benim için tavsiye edermisiniz 2005-2007 Golf : FSİ comfortline olan modelini düşünüyorum , direksiyondan kumanda cruise control özelliği olan araçlar bana hep iyi gelmiştir ve fsi motorların normal motorlara oranla daha az yaktığını da duydum Seat Leon : nişanlımın en sevdiği araba kendisini de kırmak istemiyorum biraz kredi ile alalım diyoruz ancak yukarıdaki iki araba dururken bunu almak mantıklı olurmu ? Tekrardan değerli yorumlarınızı benimle paylaştığınız için teşekkür eder hepinize iyi geceler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 FSI motor öküz gibi yakıt tüketimi olduğundan TSI motora geçildi. Benzinli alacaksan kesinlikle TSI olsun. Üzebilir yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 cost/benefitte leon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 evet seat - golf - audi sıralamasında saga gittikce artan fiyat marka imajına gidiyo. seat da kasa degistiricek. ama dizel otomatik makyajlı bir seat cok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 siyah dizel manuel leon beyaz dizel manuel leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Selam, A3 seni üzer bence. Tabi araçtan beklentilerini bilmiyorum ama bence o rakamları hak etmiyor. Daha önce fazlaca söylediğim üzere VW grubundan 1.6 araç alınmamalı. Seçenekler arasında Golf daha mantıklı duruyor. Fiyatları bilemiyorum ama 1.6 dışında bir motor şansın yok sanırım. Tercihini Golf FSı olarak vermen daha iyi olur bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bence leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 okudurklarıma bakılırsa a3 için gerçekten verilen fiyat değmez , ancak leon ve golf arasında kararsız kaldım... aynı fiyatlar hemen hemen ancak bana bi 5 10 sene gitmesi lazım aracın ayrıca yeni polo için ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 peki 30-40 arası alabileceğim bir araba tavsiye edermisiniz ... uzak doğu araçlarını tercih etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 japon istemez misin? 5-10 sene diyosan mekanik açıdan en az masraf onlarda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 astra 1.3 cdti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 synthesizer said: japon istemez misin? 5-10 sene diyosan mekanik açıdan en az masraf onlarda olur Toyota tavsiye ederim kesinlikle ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Selam, Az km yapacaksın sanırım. O zaman benzin tüketimi ile bakım masrafı pek sorun olmaz sana. Doğru mu? İleride bebek de olacak diyorsan ve uzun süre kullanırım diyorsan, bebek koltuğu için arka koltuk mesafesi geniş araç seç. Bizim koltuk benim arkamda monteli ve diz sorunum yokken, babamın aracında sığdıramadığımız için sağ tarafa takmak zorunda kaldım. Şu anda şunu kullanıyorum: Tabi arabası falan filan için güzel de bagaj gerekir ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 paramecium said: Selam, Az km yapacaksın sanırım. O zaman benzin tüketimi ile bakım masrafı pek sorun olmaz sana. Doğru mu? İleride bebek de olacak diyorsan ve uzun süre kullanırım diyorsan, bebek koltuğu için arka koltuk mesafesi geniş araç seç. Bizim koltuk benim arkamda monteli ve diz sorunum yokken, babamın aracında sığdıramadığımız için sağ tarafa takmak zorunda kaldım. Şu anda şunu kullanıyorum: Tabi arabası falan filan için güzel de bagaj gerekir ;) Saygılar. peki üstadım aracın ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 üstadlar bu arada bebek koltuğu işin içine girince kafam iyice karıştı leon veya golf te bu bebek koltuğu sorun çıkartırmı ? Birde şöyle bir durum var benim görüşüm spor arabaların kullanımı (Park olsun , hız , yol tutuş ... v.s) diğer aile arabalarına göre (Megane Scenic , Seat Altea xl , VW Touran) daha iyi ... ve birde eşim de kullanacağı için park sorunu yaşatmayacak bir araba olmalı :) Not: Üstadlar çok şey istedim biliyorum beni sabırla dinleyip yazılarıma cevap verdiğiniz için tşk ederim malum az zaman kaldı evliliğe heyecan dorukta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 SeaGle said: synthesizer said: japon istemez misin? 5-10 sene diyosan mekanik açıdan en az masraf onlarda olur Toyota tavsiye ederim kesinlikle ben de. üstadlar uzakdoğu arabalarının kaportaları genelde iyi olmuyor... Birde bana göre fiyatları fazlaca şişirlmiş geliyor... O fiyata çok daha kaliteli arabalar var bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Rerore said: astra 1.3 cdti this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Selam, 2008 model Renault Grand Scenic 1.5dci privilege(nasıl yazılıyorsa artık). Bagaja yatırıp veya arka koltukları parçalı yatırıp altını mı değiştirmedik bizimkinin. Sağda solda bebek bezi+çöp poşeti+ıslak mendil comboları mı taşımadık :P Puset denen şeyi de rahatça bagaja atabildik. O koltuk biraz irice ve benim araçta sorunsuz montaj yapabildim. Arka 2 koltukta ve ön koltukta isofix mevcut ve ayrıca perde airbagler de var. Sağda solda gözlerin olması avantaj. İleri geri gidebilen orta kol dayaması sol tarafı duvara sıfır park edince inmeyi çok kolay hale getiriyor. Koltuk yapısı yüksek olduğu için ufaklık irileşince koltuğa koyup almak işkence olmuyor; damacana ağırlığına ulaşmaları fazla uzun sürmüyor :P Golf gibi falan viraja girmen zor, yan rüzgarlardan yüksek yapısı sebebiyle etkileniyor, çukurlarda falan sallıyor. Park etmesi zor değil, yüksek pozisyon sebebiyle ileriyi daha rahat görüyorsun, içeri çok ferah (hele cam tavanı açınca), hanım da çocuğun yanına oturduğunda ön koltuğu öne çekip sırtlığını öne yatırınca uzun yolda ayaklarını uzatabiliyor :P Seat'ın Alhambra modeli çok hoşuma gidiyor fakat onda da 1.4TSI var sadece. Yeni kasa Scenic güzel gelmedi. Ford modellerini sevmiyorum. Touran modeli ise boğucu bir iç tasarıma sahip. Çocuk lafı etmeseydin hiç bahsetmezdim ama çocuk senden fazla yer kaplıyor araçta resmen :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Selam, Benim kombinasyon. Arkadaki orta koltuğu söküp buzdolabı koyucam yazın uzun yolculuklarda. Sportif sürüşü unut ama. Direksiyondan hız sabitleme falan da var ama bir VW kadar iyi klima falan yok. Ben lastikleri 205/60R16 yerine 205/55R16 (Grand olmayan modelin ölçüsü) olarak taktım, biraz daha iyi oldu yol tutuş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Seat Leon kadar iç mekanı sıkıcı bi araba görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 üstad grand scenic çok hoşuma gitmeye başladı... Bir yandan da ilerisini düşünürsek spor bir arabadan çok bu şekil bir araba ihtiyaçlarımızı daha çok karşılar diye düşünüyorum ancak bu aracın şehir içi performansı nasıl ? malum şehir içi yollarda seri olmak lazım ani çıkışlar ani duruşlar bunlara tam cevap verebilecek bir araçmı bunlar.. Birde bahsettiğim golf http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-cok-cok-temiz-gorulmeye-deger-68237115/detay b adrestekinin aynısı bu araçların özellikle fonksiyonel direksiyon oluşu beni cezbediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Selam, Durmasında yani frenlerinde sorun yok. Ben öyle bir olay yaşamadım yani. 1.5dci 100HP olarak da güzel bir motor ama yine 12s'in altında 0-100km/h bekleme. Eğer benzinli alırsan ısı korumalı ön cam ve xenon farlı model alabilirsin. Diesel'de bunlar yok, en azından ben alırken 2el yoklardı. Hepsinde elektronik el freni mevcut bu arada. Parkta sorun olmasın diye normal Scenic de seçebilirsin, ama ben Ikea'dan eşya alıp bol bol taşıdığım için geniş bagajlı ve 7 koltuklu modeli seviyorum. Farkları sadece bagaj hacimleridir. Ben 5,5-6,0 litre arası diesel tüketiyorum ;) Ağırlıklı şehiriçi trafik kullanarak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sanırım seat leon alacağız ... Aracı kullanıpta yakıt durumu hakkında bilgisi olan varmıdır ? çok kaba tabirle burdan izmir ' e kaç paraya gider geliriz ? model 2009 ve üstü olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 arkadaşlar bu arada golf ve a3 artık alternatifler arasında değil ancak civic yeni alternatif oldu civic ve leon bu iki araç hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırmısınız ? konfor.. performans... eminimki ikisinide kullanmış patiler vardır aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 A3 alınmaz zaten eskidi tasarım takipçisi gelicek yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar