kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 istiyorum ki mesela: [email protected] [email protected] da bir email arıyorum, isim soyad belli. nasıl bulucaz: bi kac hotma$k denedim de olmadı kemalureten"+@"cinermedya.com "kemalureten"+@"cinermedya.com" bunlar falan olmadı. tabi elemanın email adresi kureten gibi bir kısalma olabilir.
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 anlamadım bu aramayı nerde yapıyorsun? gmail in içinde mi? google anasayfada mı? :D
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 [email protected] a mail atiyorsun. Cevabini bekliyorsun. Buyuk ihtimalle bu mail iletilemedi diye cevap aliyorsun. Bu mesaji alirsan hemen sonrasinda Ali Veli ismindeki kisi icin; aveli@domain aliveli@domain gibi olabilecek bir kac varyasyonu deneyip, hata mesaji gelmeyene mail'inin iletildigini varsayiyorsun. Bu arada ilgili siteden bir kac mail adresini bulup formatina bakiyorsun, cogunun aveli@domain seklinde oldugunu gorup nokta atisi yapabiliyorsun.
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 abi bi ceo vs. gibi elemanin mail'ina ulasmak istiyorum da arama sebebim o. adini soyadini ve calistigi sirketi biliyorum deneme yanilma disinda google'dan bulma sansim yok mu? (hani bi sekilde biri yazmis olabilir, bi sosyal sorumluluk vs. projesi bile olabilir) hayirli amaclar icin kullanicam =)
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 kozalak said: anlamadım bu aramayı nerde yapıyorsun? gmail in içinde mi? google anasayfada mı? :D google search iste, ana ekranda evet: mesela kozalak site:paticik.com gibi
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 isim soyisim arasına nokta koyarak denedin mi? [email protected] olur genelde şirket uzantılı mail adresleri. bi ihtimal aveli, a.veli dir. linkedin den çıkmıyor mu arayınca?
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 onun önlemi var sanırım. daha önce başımıza geldi çünkü. aynı şekilde bilmediğimiz bir maile gönderim yaptık, isim.soyad@ isimsoyad@ isoyad@ isims@ gibi bir ton deneme ile. hiç biri hata mesajı döndürmedi. gittiğinden emin bile değiliz.
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 belki de denediğiniz hesapların hepsi alınıktır abi. normalde gönderilemediğinde hata maili düşer unknown recipient vs diye.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şirketteki herhangi bir accountun mail adresini görmen yeterli bence. formati bilirsen ismini soy isimini bildiğin birinini mail adresini de tahmin edersin hani...
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Sypro said: onun önlemi var sanırım. daha önce başımıza geldi çünkü. aynı şekilde bilmediğimiz bir maile gönderim yaptık, isim.soyad@ isimsoyad@ isoyad@ isims@ gibi bir ton deneme ile. hiç biri hata mesajı döndürmedi. gittiğinden emin bile değiliz. Mail sunucusunda yaptigin ayara bakar abi o. Olmayan kisi icin hata mesaji dondur/dondurme diyebiliyorsun. Guvenlik amaciyla dondurme de diyebilirsin ama sacma olur gayet.
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ne bileyim lan. ben korkudan mx'leri değiştirmiyorum. abidik horde ile mail okumaya çalışıyo insanlar.
Öne çıkan mesajlar