Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Iste o kisilik kiz gibi adam degil kendi kulturlerinde; Japon kulturunde kiz gibi adam dediginiz kavram okama dir. Ve o da bu tip bir durumla alakasi yoktur. Kisaca o kisi hosutopoi denir yani Hosuto islerini yapan kisilerin yuz yapisi bu sekildedir. Puruzsuz ve elmacik kemikleri yuvarlak kisilerdir. Puruzsuz bir cilde sahiptirler ayrica. Onu anlatmayi denemistim ama genel yargi yapmanizla konu gitgide yorungesinden cikiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 lan ben çizgi filminde bunun erkek olduğunu anlamam için 30 bölüm seyretmem gerektiydi bildiğin gay çizgi filmde. okama bukama kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yarısı tanımla geçiyo şu japonlu yazıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bluray gelsin izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Genel yargı falan yok, okama dediğin zeki müren tier oluyor. kenshin de öyle bir duygu yok, erkek adam ama kız gibi işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Bluray ripler çıkmış. Gayet başarılı olmuş bence. Senaryoda epey değişiklikler yapmışlar ama olsun. Devamını isterizzzzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Becerememişlerdir diye seyretmeye korkuyorum. Biraz daha olumlu yorum gelmesi lazım. Birde Kyoto arc var mı, yoksa ondan öncesi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kyoto Arc yok. Filim gerçekten çok güzel ama ya. İzle bence kesinlikle. Fakat dediğim gibi senaryoda epey değişiklik var. Ona rağmen iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 indiriyorum bakalim,beklentim cok dusuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Beklentiyi düşük tutup seyredeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 izledim güzeldi devamı olsa keşke Hiko Seijuro falan görsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 karman çorman senaryo açık karakterler bırakmışlar tutarsa şudur deriz tutmazsa öyle ortada bırakırız diye. aksyionları çok çok iyiydi. sanosuke kenshin megumi kaouru yahiko falan cuk oturmuş. yahikonun veletliği meguminin kitsuneliği sanosuke tam bir köylü ama tek sıkıntı saitou tam bir fikirtepeli olmuş pek tutmadım bide kenshin in kılıçsız çatır çutur aikido yapmasını pek tutmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 olmamış kısımları olmuş kısımlarından epey fazla meh bir film olmuş ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 KenshinHimura said: karman çorman senaryo açık karakterler bırakmışlar tutarsa şudur deriz tutmazsa öyle ortada bırakırız diye. aksyionları çok çok iyiydi. sanosuke kenshin megumi kaouru yahiko falan cuk oturmuş. yahikonun veletliği meguminin kitsuneliği sanosuke tam bir köylü ama tek sıkıntı saitou tam bir fikirtepeli olmuş pek tutmadım bide kenshin in kılıçsız çatır çutur aikido yapmasını pek tutmadım tek kelime anlamadım şurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 KenshinHimura said: karman çorman senaryo açık karakterler bırakmışlar tutarsa şudur deriz tutmazsa öyle ortada bırakırız diye. aksyionları çok çok iyiydi. sanosuke kenshin megumi kaouru yahiko falan cuk oturmuş. yahikonun veletliği meguminin kitsuneliği sanosuke tam bir köylü ama tek sıkıntı saitou tam bir fikirtepeli olmuş pek tutmadım bide kenshin in kılıçsız çatır çutur aikido yapmasını pek tutmadım Aikido yapmiyor orada ; Kembu calistigi icin ve ayrica kendo kilicsiz sekilde kenpo ritmiksel donusleri tamamliyor. Aikido ile cok farkli bir kombinasyona sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 tamam kardeşim sen öyle diyosan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 KenshinHimura said: tamam kardeşim sen öyle diyosan öyledir Ben Messi'ye futbol öğretmeye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 asdfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 aksiyon sahneleri güzeldi. çekimleri de sevdim. güzeldi ya genel olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Spidee said: KenshinHimura said: tamam kardeşim sen öyle diyosan öyledir Ben Messi'ye futbol öğretmeye gidiyorum. Ben dogru olani belirttim fakat anlayip anlamamakta ozgursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kenshinin kendisini unuttum filmini izlesem muhtemelen değişen şeyleri anlamam :D indiriyim bari ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konsept ve üslup olarak tv dizisine mi yoksa überler überi ovalara mı benziyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Lopeth said: Konsept ve üslup olarak tv dizisine mi yoksa überler überi ovalara mı benziyor ? ovalar uber degil bir kere hep sonuk gelmistir bana ama film ovalarla anime serisi arasi bir yerde eglenceli sahnelerde var. Mesela Kenshin hala oro diyor falan. Ama mangadaki kenshinden daha soguk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Facebooktan über diyecek 1 milyon kişi arıyorum şuan. Cevap vereceğim belgelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar