Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rurouni Kenshin the movie

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

Iste o kisilik kiz gibi adam degil kendi kulturlerinde; Japon kulturunde kiz gibi adam dediginiz kavram okama dir. Ve o da bu tip bir durumla alakasi yoktur. Kisaca o kisi hosutopoi denir yani Hosuto islerini yapan kisilerin yuz yapisi bu sekildedir. Puruzsuz ve elmacik kemikleri yuvarlak kisilerdir. Puruzsuz bir cilde sahiptirler ayrica. Onu anlatmayi denemistim ama genel yargi yapmanizla konu gitgide yorungesinden cikiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

karman çorman senaryo açık karakterler bırakmışlar tutarsa şudur deriz tutmazsa öyle ortada bırakırız diye. aksyionları çok çok iyiydi. sanosuke kenshin megumi kaouru yahiko falan cuk oturmuş. yahikonun veletliği meguminin kitsuneliği sanosuke tam bir köylü ama tek sıkıntı saitou tam bir fikirtepeli olmuş pek tutmadım bide kenshin in kılıçsız çatır çutur aikido yapmasını pek tutmadım
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

karman çorman senaryo açık karakterler bırakmışlar tutarsa şudur deriz tutmazsa öyle ortada bırakırız diye. aksyionları çok çok iyiydi. sanosuke kenshin megumi kaouru yahiko falan cuk oturmuş. yahikonun veletliği meguminin kitsuneliği sanosuke tam bir köylü ama tek sıkıntı saitou tam bir fikirtepeli olmuş pek tutmadım bide kenshin in kılıçsız çatır çutur aikido yapmasını pek tutmadım

tek kelime anlamadım şurdan
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

Aikido yapmiyor orada ; Kembu calistigi icin ve ayrica kendo kilicsiz sekilde kenpo ritmiksel donusleri tamamliyor. Aikido ile cok farkli bir kombinasyona sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

Konsept ve üslup olarak tv dizisine mi yoksa überler überi ovalara mı benziyor ?

ovalar uber degil bir kere hep sonuk gelmistir bana
ama film ovalarla anime serisi arasi bir yerde eglenceli sahnelerde var. Mesela Kenshin hala oro diyor falan. Ama mangadaki kenshinden daha soguk gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...