Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Pzero bu sefer de güldürmüş ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi şu pektemek niye fb'ye gelmedi ya. çok üzülüyorum şu adamı bjk'da gördükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hilbert 4-5 hafta yokmuş, bunda da yırtık olmuş, ya bakıyorum ligde 2 senedir bi bizim takımda ki futbolcuların bi tarafları yırtılıp duruyor, nedir bu ya!!! yani normal bir sakatlık yok, biri sakatlandımı mutlaka bi yerinde yırtık var ve en az 4 hafta yok, böyle saçmalık olurmu ya, şimdi 4 hafta boyunca hilbert yok mecbur yine o futbol özürlü ekrem i izleyecez ya, nedir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 güzel geçti golde ppektemek hakikaten. Almeida olsa üzerine vururdu davar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 iveşa baya iyiydi bu maçta. yoksa 4 lerdik yani çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://b1201.hizliresim.com/t/5/1ldvm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şu kareyi ne zaman görsem arkasından gol gleiyo la asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 mokoko said: abi şu pektemek niye fb'ye gelmedi ya. çok üzülüyorum şu adamı bjk'da gördükçe. biyenveyu yeter fenere ahah, hatta o bile fazla genç semih var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Llama said: http://b1201.hizliresim.com/t/5/1ldvm.jpg Bunun wallpaper olucak kadar büyük çözünürlüklüsü yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 fotoğaf iyiymiş ya şu işi yapmak isterdim aslında mhmhhm ben de şunu çekmiştim romantik romantik http://distilleryimage6.instagram.com/b6aaec88377311e1a87612313804ec91_7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Silphatos said: mokoko said: abi şu pektemek niye fb'ye gelmedi ya. çok üzülüyorum şu adamı bjk'da gördükçe. biyenveyu yeter fenere ahah, hatta o bile fazla genç semih var işte küçükken fenerliler kaçırmış arkadaşı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ne alaka panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 nasl fenerli oldugnu anlatcak sanrm o yüzden dedi.. alakayi çözemedm bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar