xieon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://www.nadirkitap.com/spor-basini-ve-basinda-spor-1985-yili-7-seminer-tutanaklari-kitap1307967.html Bu kitabı arıyorum fakat eski ve pek bulunmayan kitap. 1-2 gün içinde elime geçirebilirsem çok iyi olacağından İstanbul içinden almam gerekiyor. Nerelere bakabilirim tavsiyeleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama bulmuşsun kitabı o sitede sanki Direk satın ala tıklaman yeterli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Belki kargo süresi kaynaklı bir sıkıntı vardır? Lise yıllarındayken bir arkadaşım teyzesinin yıllardır aradığı bir kitabı (Mısırlı Sinuhe miydi neydi adı) Kadıköy'deki sahaflarda bulmuştu. Kendim hiç gidip görmedim ama yıllardır Beyazıt taraflarında da bir sahaf bolluğundan bahsedilir. İstersen oralardan başla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Absolut said: Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama bulmuşsun kitabı o sitede sanki Direk satın ala tıklaman yeterli değil mi? Dediğim gibi 1 maks 2 gün içerisinde elimde olması lazımdı o yüzden demiştim. Aket-Atum said: Belki kargo süresi kaynaklı bir sıkıntı vardır? Lise yıllarındayken bir arkadaşım teyzesinin yıllardır aradığı bir kitabı (Mısırlı Sinuhe miydi neydi adı) Kadıköy'deki sahaflarda bulmuştu. Kendim hiç gidip görmedim ama yıllardır Beyazıt taraflarında da bir sahaf bolluğundan bahsedilir. İstersen oralardan başla? Senin bilgin doğrultusunda biraz daha detaylı araştırınca akmarda bir sahafda buldum Umduğumdan çabuk oldu yardımlarınız için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Gerek kalmadı ise kilitliyorum topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar