Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 şu iki olayı bu şekilde eş tutanlara ne diyeceğimi en hafif şekilde dahi ifade etsem ip ban yerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 duygularına gem vurmayı öğrenmelisin çok güçlü şeyler hissetmek insanı yaşlandırır ayrıca kendini ve etrafındakileri ani çıkışlarına üzebilir hatta başkalarına bu sebeple zarar bile verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 o yüzden sustum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 NolaxThensbane said: yok ne alaka kilo fln olaylarından öyle aklımda kalmış. çok bir asker sevicisin de, biraz gitsen de onlar da sevse seni ;) Saeros said: duygularına gem vurmayı öğrenmelisin çok güçlü şeyler hissetmek insanı yaşlandırır ayrıca kendini ve etrafındakileri ani çıkışlarına üzebilir hatta başkalarına bu sebeple zarar bile verebilirsin benim gazetemde günlük horoskop yazarsan sana tam 5 bin lira vericiim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Sen niye zevkleniyorsun ki sevilme durumlarına hayırdır fetişin mi var :D kaldı ki başvurdum almadılar bilerek yada istiyerek yapmadım kilo olayını gitmek istemin nedenide kariyerimde engel olması. Ayrıca olayı kişiselleştirmende ayrı bir ucuzluk olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 kilo kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 @nolax kişiselleştirmekle alakası yok, kilo çok önemli bişi değil benim gözümde, yalnızca o konudan aklımda kalmış; ki zaten kendin sormuştun o konuda. ha bu konuya gelince de; kariyerinde engel oluşturuyor deyu askere gitmiyorsun, ama asmaya kesmeye gelince de bayrakla koşuyorsun. peki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 calimero said: @nolax ha bu konuya gelince de; kariyerinde engel oluşturuyor deyu askere gitmiyorsun, ama asmaya kesmeye gelince de bayrakla koşuyorsun. peki.. ya sanki tam tersini demiş, kariyerime engel olduğu için bir an önce gitmek istiyorum demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Amerikan askerlerinin yaptıklarını gördüğüm iyi oldu ama bizim yaşadıklarımız ile hiç alakası yok. Bizim insanımızda çok garip. Kültür mantarı gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar