Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkıyede Cos-play / Kigurumi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

eh turkıyedede yavas yavas anımeler populer olmaya basladı sayılır merak edıyorum ABD dekı gıbı bole cosplay conventıonları yapılabılırmı fılan merak ettım kendımce sızce turkıyede Cosplay var olabılırmı?[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

ben bu aksam kıgurumı yı gordum yanı oha felan oldum amerıkada yenı yayılmaya baslamıs kıgurumı japonyada aşmış derecede var cosplay ın bır ılerı versıyonu maskelerle yapılıyor ve o kadar benzetılıyorkı lınk verem hatta
Kigurumi

ama cok pahalı bır olay bu ayrıca turklere baya ters cunkı sadece hatun karakterlerın kıgurumı maskelerı yapılıyor ve kıgurumıcılerın yuzde 90 ı erkek dusunun yane :)
adamlar bu kadar aşmış bızde nıye basıt kosplay olmasın yanı hıko seijuro pelerını yaptırıp ele katana alıp dalamazmıyız ortamlara :P[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

heh süper olur aslında, ben de okita ya da soujiro felan olurum.. :-p

bu kigurumi olayı da ilginçmiş doğrusu, ilk defa gördüm..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

oha falan oldum :) da delikanliyi bozmaz di mi bu iş :)

cos-play olsa aslinda çok da pahaliya gelmeyecek şeyler var ,
saçı maviye boyatsan bide pelerin taksan işte bi anime char'ı oldun ... da işte oyle büyük şaşalı bişi olmasi için sponsor lasım , para lasım :([signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh turkler ıcın ımkansız bır olay kıgurumı dun arastırdım baya sırf ten rengı komple gıysı 300$ maskeler ıse ucmus elle yapıldıgından bı 400-500 ona bayılıcan kı yaptın dıyelım mısal asuka yı yapıcan evangelıondan kostumude aldın dıyelım problem vucut olcusu o yuzden ABD de yaygın degılmıs cunkı japon erkeklerı mınımınnacık tıpler tabıkı rahatlıkla hatun gıbı gozukebılıyorlar kıgurumı de konusmak yasak oldugu ıcın kımsede farketmıyor o sıtedekı resımlerın hepsının ıcındekı erkek hatta bır ıngılızce bı sıte buldum tam yazarken
Ingılızce Kıgurumı
adam how to da anlatmıs yanı ben ılk yolladıgım sıtenın gırıs resmını gordum yuzde yuz photoshopla oyuncagı buyutmusler dedım sora dumur oldum

turkıyede kıgurumı yı gecelımde cosplay olsa super olur yani bı hıko pelerını alıp gelırım dırek dun acayıp gaz oldum bu sıtelerı okurken[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...