Casuel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Skill Capta olmayan bir skilli nasıl yaparız.Onu kasmak için yapılması gerekeni nasıl kazarız.Yardıma ihtiyacım var saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 sphere ile pek alakam yoktur ama... öncelikle "skill editor" ile skillgump'ı editleyeceksin ve sphere'da kullanamadığın bir skillin (örn: discordance) ismini yapmak istediğin skillin ismi ile değiştireceksin. [bildiğim kadarıyla skillgump'a yeni skill eklenemiyor (diğer skillere dokunmadan). eğer eklenebiliyorsa da nasıl yapıldığını bende öğrenmek isterim] daha sonrası işin script yanı ve sphere ile alakam olmadığını söylemiştim :) [nbl necromancy sistemi inceleyebilirsin ama... orda skill artışı vardı galiba.] kolay gele[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Arkadaş güzel söylemiş bende biraz geliştireyim mesela Focus skilli eklemek istiyorsun atiyorum musicianship in ismini Focus olarak değiştirdin sonra da skill gain artişinin müzik çalmak yerine npc öldürerek artmasini sağlayabilirsin. Tabi mesela Necromancer skilli ekleyip necro büyüleri ile skill gain almayi nasil sağlarsin onu ben bilemiyorum ama bilen varsa ve söylerse bende bilmek isterim. Bide emuresource da skill yaratma programi var ama daha hiç denemedim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Ra_tyillustrious, 11 Ekim 2004 13:09 tarihinde demiş ki: ...Tabi mesela Necromancer skilli ekleyip necro büyüleri ile skill gain almayi nasil sağlarsin onu ben bilemiyorum... Nebula necromancy scriptlerinde büyü yaparak skill alma vardı sanırım. Dediğim gibi oraya bakabilirsiniz. Skilledit diye bir bir program var skillgump'ı editlemek için, bilginize ;)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bugun programlar arasında dolanıyordum skill creator buldum çok sevinmiştim yeni skiller ekleyecektim güya :) ama umduğum gibi çıkmadı program sadece var olan skillerin ismini değiştirmeye yarıyor.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bkz. benim ilk mesajımda, köşeli parantez içine yazdıklarım :) gönül ister yeni skill ekleyelim ama özellikle sphere için pek bir problem yok aslında. sonuçta kullanılmayan bir çok skill var. boş duracağına yeni bir skill yaratmak bence çok daha mantıklı.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bir kişi diğerlerine nazaran haksiz kazanç sağliyorsa diğer insanlar mağdur oluyor demektir. Insanlar emek, vakit ve para(net bağlantısı/kafe) harcarken bir kişinin hiç bir çaba sarf etmeden en az emek harcayanlar kadar hatda onlardan fazla güç, eşya ve para edinmesi aynı turk hukuk kanunundada olduğu gibi diğer insanlarin mağdur olması nedeniyle cezaya tabidir. Tüm dünya üzerinde yasak olan haksız kazançın 2. yaşam diye adlandırdığımız Ultima Online oyununda serbest olması düşünülemez. Editin kötü birşey olduğunu anlatmak için oyun içinde sebep olduğu enflasyon ve piskolojik etkilerinden bahsetmeme gerek yoktur umarım. Gerekiyorsa dahası var şeklinde tüm kötü yanlarını anlatabilirim. Ve hatda bir başka gün arkadaşına iyilik yaptiğini sanan Editci GM in aslinda kendine ve servera zarar verdiğinide anlatabilirim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bu mesajı yazmaktaki amacın nedir ra konuyla bi alakası varmı?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ben birine cevap olarak yazmiştim ama cevap yazdiğim kişinin mesaji silinince böyle kel alaka kalmiş :) Orda arkadaş para ile edit yapmanin nesi yanliş demiştide. Bari benim mesajda silinseydi :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Ractamainus, 11 Ekim 2004 13:14 tarihinde demiş ki: Nebula necromancy scriptlerinde büyü yaparak skill alma vardı sanırım. Dediğim gibi oraya bakabilirsiniz. sphere'e göre anlatamayacağım, genel mantığını anlatayım, uygularsınız. bir fonksiyon yazıyoruz. bu skill ile ilgili her büyünün altına kopyalıyoruz. fonksiyon içinde 100 e kadar rastgele bir sayı çektiriyoruz. adamın skillini ekleyip çıkarıyor, bir ali cengiz oyunu yapıyor ve "skill gain" gelip gelmeyeceğine şans faktörü ile karar veriyoruz. burada tamamen kendi gain sisteminizi yazmış oluyorsunuz. misal "büyüyü yapanın yeteneği 80-100 arası ise 90 ve yukarısı zar gelirse gain alabilsin" gibi parça parça ayarlamanız gerekli. eğer (yukarıdaki şans faktörüne göre) skill artacaksa, skill'e 0,1 ekliyoruz. yok artmayacaksa return;[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 peki skills e yeni bi skill nasıl ekleyebiliriz yani yazısını nasıl yazdırabiliriz listeye?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar