Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 eReader'ımı satıyorum. Kutusu filan, her şeyi tam. Yeni modele geçeceğim, yeni model internette 230-350 arası bulunuyor, doğal olarak en ucuzunu alacağım. Kendi sitesinden Borderlinx ile getirtiğimde 250TL tutuyor gümrük dahil. Adil düşünmek gerekirse 250'ye yeni modeli bulsam, eski modele vicdanım rahat bir şekilde 145TL fiyat verebilirim. Kılıf için bir 30TL gerek, benim eski kılıfa 15TL desem olur. İçinde B&N dışından aldığım ve silmeyeceğim şu kitaplar var, onlar için de Sahibinden komisyonun yarısı ve kargo ödemesi istiyorum (Ankara'da elden alırsanız beleş): F&SF August 2002, November-December 2010, September-October 2010, In Search of Adam - Caroline Smailes Black Boxes - Caroline Smailes Skippy Dies - Paul Murray The Braided Path Trilogy - Chris Wooding Sheepfarmer's Daughter - Elizabeth Moon The Alchemyst - Michael Scott The Tree Lord of Imeten - Tom Purdom Ayna Çarpması - Murat Özyaşar Karadelik Güncesi - Ali Teoman Medeni Kanun =) Nook'un ilk versiyonu, sitelerinde satmıyorlar. Bu: http://forum.paticik.com/read.php?7,4514649,4911148#msg-4911148 Bir kaç sayfa boyunca anlatmışım. O zamandan beri yazılımı güncelleyip fontları daha belirgin yaptılar, sayfa değişimlerini hızlandırdılar. Son versiyona güncellenmiş : http://www.barnesandnoble.com/u/Getting-Started-NOOK-1st-Edition/379003192/ Kılıf: http://www.barnesandnoble.com/p/industriell-cover/18279428 Dürüst olmak gerekirse bu modelin pili diğerlerine göre epey kötü. Ötekilerin 1/3'ü kadar ancak gidiyor. LCD ekranı nedeniyle. LCD ekran aletin içinde dolaşma ve sözlük için iyi oluyor ama. Sudoku, Satranç ve internet için de kullanışlı. Sahibinden'de 160TL'ye ilan açarsam büyük ihtimalle satarım, önce Pati'ye soruyorum ama işte. Sahibinden 12TL komisyon alıyor, Sahibinden derseniz 165TL açacağım, ve kargo sizden olacak. Eski model 200TL civarına satılıyormuş Sahibinden'de ama 200TL'ye satıp 40 lira daha ekleyip yeni modeli almak pek dürüst bir hareket gibi görünmedi bana. 160 uygun, adil bir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 130+kargo+komisyon diyorum en son, iki-üç gün sonra sahibinden ve gg'ye koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Medeni Kanun ne bu sakami :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 3 lira verip almıştım, duruyor öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 110TL http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-e-kitap-okuyucu-nook-1st-edition-kilif-kutulu-temiz-78674880/detay/ Sahibinden üzerinden sadece. Daha fazla düşürmem artık. Daha ucuza satacağıma elimde iki tane tutarım. Kardeşime filan veririm ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Pdfler falan rahat okunuyor mu bunda. Kodlamayla ilgili bi ton pdf var rahat rahat kullanırmıyım onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Pdf kullanamazsın rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Gerge iyiki o isletme mi iktisat mi nedir onu birakmisin haci, hukuk sana yakisiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kindle almak istiyorum en basicinden ama bunu da düşünebilirim. galaxy tab ile parlaklık sinir bozucu oluyor, bu aletin specleri var mı bir yerde net olarak bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://wiki.mobileread.com/wiki/Nook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Abi ben kardeşin satma bana ver saol abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ahahahah bu gerçekse çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 harbi gerçekse süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 haha çok iyi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Eğer kardeşim sarhoş olmadıysa değil (hipokritliğin zirvelerine vurup çok kızarım o zaman, eReader da vermem). Sattıyorum bir sorun çıkmazsa 2-3 saat sonra bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ilan yayından kalkmış ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Elden satıyorum çünkü bu akşam. Sorun çıkarsa koyarım geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar