Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Selam bu %300 mü %400 mü ne exp boost olayı için recruit olayıyla başlamak istiyorum tekrar wowa, bilen-yapan birisi bana detaylarını anlatabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Avrupada belli ülkelere vardı sadece, şimdi açık mı bizede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Benim bildiğim de Türkiye dahil değil bu olaya. Yasal ıvır-zıvırlardan dolayı diyordu Blizz. Fakat yapanlardan hatırladığım kadarıyla, adresini falan Avrupa'da falan gösterip, yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 %300 exp birini davet edicen başlicak level farkı max 5 olucak aranızdaki beraber takıldınızda 3 kat exp gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Bu 90 gün mü sürüyor peki ? Birde ben 2 aylık oyun süresi yükleyince veteran acc 1 ay free alıyormuş sanırım buda 90 günlük süre içinde ve bir seferlik mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 bilmiyorum ticket attıp supporta sorarsan en güzel cevabı alırsın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Twisting Nether'a bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 tey tey koca wow exp boost olaylarına mı düştü en güzel zamanlarında oynadım bıraktım iyiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar