Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula Ocak Staff Horse'de bug var..

redouble

Öne çıkan mesajlar

staff horse'un üstündeyken .control yazıp başka bir player ın bünyesine geçip tekrar .control yazıp kendi bünyenize geçtiğinizde Staff Horse player'ın çantasına düşüyor birtanede sizin altınıza geliyor yani 2 ye katlıyor..
sorunu çözebilirmiyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay tüm bineklerde oluyordu sanıyorum. arkadaşın dediği gibi atsız dene :-P[signature][hline]Data For UO

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. vaktimin çoğunu bilgisayar üzerinde geçiririm. genellikle okul olmadığı zaman sabahlamaktayım. :-P. Bilgisayar muhendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve programlama dili bana dehşet geliyor. Umarım kariyerimide istediğim gibi Programming üzerine kurarım.[ /spo ]
Sosyal ağlarda paylaş

simonare,spo kapanmamış.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Scp bölümünüde geyik yapanlar için bir scp bilen varmı?
ben scp konusnda bilgi toplamaya çalışıyorum topic lere dalıyorum bişiler vardir diye ama iyice geyiğe çevirmişiniz yok atsız dene yok bedene girme felan karşınızdaki bunları düşününemiyor çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redouble, 10 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
staff horse'un üstündeyken .control yazıp başka bir player ın bünyesine geçip tekrar .control yazıp kendi bünyenize geçtiğinizde Staff Horse player'ın çantasına düşüyor birtanede sizin altınıza geliyor yani 2 ye katlıyor..
sorunu çözebilirmiyiz?

Çok kolay! adamın vücuduna girmeyeceksin sorun çözülecek! Yada binekten in öyle gir..[signature][hline]|DeathracK|
Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen ben giderim hatır kalır
dostlar beni hatırlasın..

----------------------------
İtina ile aslan terbiye edilir!
Bursa & Fenerbahçe taraftarı..

Forum Reality
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 11 Ekim 2004 04:03 tarihinde demiş ki:
aklıma eski developerımın mantığı geldi
- Abi poisonda bug çıktı bu gün fixledim
- Neymiş nasıl fixledin
- Poisonu kapattım

:)

hahahaha koptum ya[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....

N o t o r i u S

.............Me.............
Msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...