Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ooo levent kırca sıtayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Sürekli dinleme ve kayıt diye bişi yok, iyice Eşelona bağlamışız. Anca mahkeme emriyle veya kaçak olarak belli kişiler dinlenir, kaydedilir. O haberdekilerin bir öncesi geçmişi vardır, durup dururken dinlemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 lan facebook, paticik vs yazdiginiz hersey kaydedilmiyomu, ozel mesajlarini vs bile.. telden ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 burger kingle olan konuşmalarımı dinleyebilirler np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=63047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 etrafta nanoteknolojik mikrofonlar var pencereden girip yatak odasını bile dinleme kabiliyetine sahip. telefona mı şaşırmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 zaten paranoid parrot idim aşağıdaki gibi. iyice tuz biber ekti üstüne. herkesi uyardım tel.de daha dikkatli konuşun aleyhinize şeyler yapabilirler ilerde diye.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu daha uygun sanki başlığa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 görüyor ve arttırıyorum http://static.desktopnexus.com/thumbnails/19908-bigthumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Uzaylılarda server kurmuş her insanın konuşmasını kayıtediyormuş. abiii dinlesinler bi taraflarına zoksunlar afedersin napalım telefonladamı konuşmalayım sevgilim seni arzuluyorum diyemeyecekmiyim ben şimdi onu aldatırken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 zaten vardı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar