Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karsi cins escinselle birlikte olur musunuz?

combat

Öne çıkan mesajlar

reyou icimi okumussun valla. bi yonetmen basligi kesfeder de actigim topikten yola cikarak yeni film yapar, bana da 2 milyon dolar telif oder diye dusunuyodum. hic olmadi bi kac lezbiyen beni arkadas ortamina alir belki diye icimden gecirmedim degil haci. hala da istiyorum oyle bisey olsun. forumdaki az sayida hatun bu basliga baksin ve benle sevismek istesin.

up up up
Sosyal ağlarda paylaş

goren de silah cikarip vuracak sanacak yav. ucur yavrum nedir bi uyeligin degeri. benim fake gibi kolpaciliklarla isim olmaz eglenmek icin insanlarla yazismak icin geliyorum buraya. sen gibilerle degil tabi amk senin gibi bi grup huzursuz papagani dinlemeye gelmek icin fake account mu acicam bi de. para versen gelmem amk. papagan gibi fake fake diye gezceginize gidin admin a report edin hatta ben sana ip mi vereyim simdi oturdugum cafe ye street view ile zoom yap. hey gidi kucuk hesapci kucuk dunyalarin gururlu ergenleri sizi. olm ben 8 yasinda taso biriktiriyodum o zaman bile sneden daha dolu dolu bi yasam tarzim varmis.

ayrica yazdiklarimi bi hollywood sirketi gorup telif haklarini satin alacak sanki amk. nasi ergensiniz olm siz. biz ergenken metalcilere hiphopculara ozeniyoduk kaset cd biriktiriyoduk siz boyle forumlarda laf mi yetistiriyosunuz abilerinize.
Sosyal ağlarda paylaş

combat said:

soruyu biraz daha acayim; diyelim erkeksiniz. hormon tedavisiyle yuzunde sakal cikartmis bi kadinla sevisir misiniz?

veya soyle dusunelim. kendini erkek olarak kabul eden bi kadin sizle tanisanca aniden asik oluyor ve size escinsel ask yasamayi oneriyor? yani onun acisindan escinsel ama o escinsel olunca siz o kadin oldugu icin straight olmaya devam edeceksiniz sorun olmayacak.

diyelim kadinsiniz. gunluk hayatinda etek, sutyen, jartiyer giyip dolasan bi erkek sizi gorunce aniden asik oluyor ve siz de hem huyuna suyuna hem de gorunusunden hoslaniyosunuz. nolur bu durumda?

boyle bi durumda ne yaparsiniz?

o kadar dedik; "sitenin adı paticik, rengi turuncu olmasın artık; değiştirin." diye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...