combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 reyou icimi okumussun valla. bi yonetmen basligi kesfeder de actigim topikten yola cikarak yeni film yapar, bana da 2 milyon dolar telif oder diye dusunuyodum. hic olmadi bi kac lezbiyen beni arkadas ortamina alir belki diye icimden gecirmedim degil haci. hala da istiyorum oyle bisey olsun. forumdaki az sayida hatun bu basliga baksin ve benle sevismek istesin. up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hadi hadi kimin feykisin sole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kirvenin fake iyim bro. sunnetine disardan bi yabanci olarak katilip kirve olarak ciktim. bi kac hatunun telefonunu da alip sonradan bulusmustum ama detaylara girmiyorum ailevi meseleler alevlenmesin simdi. up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ve bir fake arkadasin account suresinin daha sonuna geldik, birdahaki fake balonlu arkadasin topiginde gorusmek uzere. http://www.freespirit.com/files/IMAGE/COVER/LARGE/Bye-Bye_Time.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 haci kirven oldugumu iddia etmemde bence bir hakaret sozkonusu degil. kirve kotu bi kelimeyse kendi kendime kirve dedim. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 konu dagildi iyice. dogru duzgun yanit veren sadece iki kisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 tüh! napsakki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 senko said: tüh! napsakki... yavas yavas soyunmaya baslarsan belki birazdan toplasirlar on koltuklara dogru edit; reyou nun dediklerinden yola cikarak basligi strip club ta danseden hatunlar gibi gormeye baslaidm. epey huzursuz buranin uyeleri amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu konu pic oldu ben gidiyorum. bsaka fake hesabimla takilacam bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 dursan da çok kalamazdın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 senko said: dursan da çok kalamazdın zaten. ucurucan mi beni, cilgin ergen seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 goren de silah cikarip vuracak sanacak yav. ucur yavrum nedir bi uyeligin degeri. benim fake gibi kolpaciliklarla isim olmaz eglenmek icin insanlarla yazismak icin geliyorum buraya. sen gibilerle degil tabi amk senin gibi bi grup huzursuz papagani dinlemeye gelmek icin fake account mu acicam bi de. para versen gelmem amk. papagan gibi fake fake diye gezceginize gidin admin a report edin hatta ben sana ip mi vereyim simdi oturdugum cafe ye street view ile zoom yap. hey gidi kucuk hesapci kucuk dunyalarin gururlu ergenleri sizi. olm ben 8 yasinda taso biriktiriyodum o zaman bile sneden daha dolu dolu bi yasam tarzim varmis. ayrica yazdiklarimi bi hollywood sirketi gorup telif haklarini satin alacak sanki amk. nasi ergensiniz olm siz. biz ergenken metalcilere hiphopculara ozeniyoduk kaset cd biriktiriyoduk siz boyle forumlarda laf mi yetistiriyosunuz abilerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ahufashufhusahufsaf ahushua sabah sabah çok iyi geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 agzinda bi sakizin eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 combat said: agzinda bi sakizin eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 combat said: soruyu biraz daha acayim; diyelim erkeksiniz. hormon tedavisiyle yuzunde sakal cikartmis bi kadinla sevisir misiniz? veya soyle dusunelim. kendini erkek olarak kabul eden bi kadin sizle tanisanca aniden asik oluyor ve size escinsel ask yasamayi oneriyor? yani onun acisindan escinsel ama o escinsel olunca siz o kadin oldugu icin straight olmaya devam edeceksiniz sorun olmayacak. diyelim kadinsiniz. gunluk hayatinda etek, sutyen, jartiyer giyip dolasan bi erkek sizi gorunce aniden asik oluyor ve siz de hem huyuna suyuna hem de gorunusunden hoslaniyosunuz. nolur bu durumda? boyle bi durumda ne yaparsiniz? o kadar dedik; "sitenin adı paticik, rengi turuncu olmasın artık; değiştirin." diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Forum patladı gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sordugu soruya bak ilahi i'd hit it ha önce sakal traşı olurduk ama beraber.sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu soruyu ancak bir gay cevaplayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Başlığa bakıp girdim de alakasız birşey cıktı. Kardeş ben bulaşmayayım sen ne yaparsan yap deyip kaçıyorum konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 balonunu patlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar