tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 arkadaşlar ps2 kiraladım. 37 ekran tv ye bağladım. aleti çalıştırıyorum, yeşil ışık yanıyor ve aletten ses geliyor ama görüntü gelmiyor. av çıkışndan başka çıkış yok zaten ve av'a gelmiyor görüntü. ne yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 televizyon açık mı? :P birden fazla çıkış varsa tektek dene belki başka çıkışltadır , kablon yeni mi? aleti kiralarken verdilerse belki kırık/ezik bi kablo falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 biz yarın 2012 yılına giriyoruz, sen de gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Oski said: biz yarın 2012 yılına giriyoruz, sen de gel abi eger sırf bu is icin 2 acc acmadıysa 2011 in en basarılı emsajlarından biri olabilir eahuhueauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar