KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Arkadaşa mobile security keyi kullanmayı göstereyim diye onun android telefonuna yükleyip, kendi accountuma bağladım. Güzelliğe bakın ki accountuma olan bağını çözemiyorum. Telefon açıp derdini anlatmak gerekiyormuş. 24 saat civarında anca kaldırıyorlarmış. Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Yazılımda büyüksün Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 iyiymiş telefonu değiştirmeyelim o zaman yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mobile key application'ı bir daha register'layabiliyorsun diye biliyorum. Yapamadığın şey, sec key bağladıysan account'a, sec key olmasın artık diyemiyorsun. Çoğu bildiğim uygulama da benim böyle, Battle.net'te farklı mı, kaldırabiliyor musun sec key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Gayette kaldırabiliyorsun Battle.net yazılımını. Hatta sana recovery keyde alabiliyorsun. Telefonun başına birşey gelirse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 İşte kastettiğim o, yazılımı kaldırmakla Sec Key bağlantısını kaldırmak farklı şeyler diye düşünüyorum? Kullanmadığım için yanılıyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Güncellendi : Customer Service'i aradım. Konuşmak için beklemedim ve Mobile Key'i hemen kaldırabildiler. Üstün ingilizcem sayesinde (bilenldr bilir :D) ufak problemler yaşasakta çözdük. Yukardaki kızgınlığımın bir kısmını yok sayabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreatorn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Size pm göndermiştim ama tamamdır halledebildim. +442035642555 bu numarayı aradım, 4-5 dakika sıra vardı. Paul isimli bir ingiliz ilgilendi direk. Security key ile problem yaşıyorum çıkarabilirmisin dediğimde 2 tane security question sordu ve 1-2 dakika bekledikten sonra çıkardı. Forumlarda 2 saat beklediğini söyleyenler filan vardı. Gözüm korkmuştu bayağı. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar