Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Genel başlık çok kalabalık, aynı anda çok şey konuşuluyor. Buradan devam edeceğim. Biochem ile 100küsürlere geldim ama şimdilik bol bol para harcamak ve kendime biraz medpack ve stim yapmaktan öteye gidemedim. Bir taraftan slicing ile millet parayı götürünce kıskanmadım değil. Galactic Trade Market miydi neydi.. Kullanmak pratik olmadığı için ve heryerde stim + med satıldığı için kimsede gidip trade market'ten satın alma alışkanlığı oluşmadı diye düşünüyorum. Yeni implant yapmaya başladım. Buradan kazanç daha iyi olabilir gibi geliyor. İyi para getirdiğiniz ve peşinden koşmayı gerektiren schematic'ler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 biochem schematiği yok dışardan sanırım trainer ne öğretiyosa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Rev. engineering ile gelen schematic, trainer'ın öğrettiğinden farklılık taşımıyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 aynısının iyisi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 açıkcası her 100m de bir stim vendor olunca GTM'te daha 1 kere bile medpack search etmedim, lvl 50de de böyleyse vendora devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Trainer çoğu itemı yeşil öğretir, sen yeşilleri kırıp mavi, mavileri kırıp mor öğreniyorsun. Bütün professionlarda böyle. Biochem implant yapıyor da low-lvl itemdan hilt/barrel olmadığı sürece para kazanılmaz gibi. En azından ben gidip earpiece e armor moda, ne biliyim implante yani sadece base stat veren ve 2 günlük ömrü olan itema gidip para gömmem. 400leyip flask yaptığında belki para kazanırsın. Ama tradeskill kasmanın bu kadar kolay olduğu bi oyunda flask kullanacak her insanın bi guildiesi mat. costa yapıyodur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Aslında vendor stim ve pack'leri çok pahallı. Ama kimse trade market'e bakmıyorki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ben valla mor implantları 20-25kdan satıyorum. Resolve içerenleri kendim kullanmak için, reverse engineering ile yeşili maviye, mavileri mora çeviriyorum. Bir de augment slotlu oldu mu değme keyfime. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 tam bu başlığı açmaya geldim. abi 200lere dayandı biochemim şuana kadar bir tek 2-3 tane implant satabildim onlarda 1er K'ya falan resmen açlıktan ağzım kokuyor ya ulan millet parayı nereye harcayağını bilmiyor bizim düştüğümüz hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 biochemi 400ledikten sonra slicingle para kastım herşeyi aldım sora nerflediler rahatım, pvpden gelen parayla 500k param var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Valla resolve lu implantlar piyasada çok az. Ama ben mavi ve mor satıyorum. Rakamlar aslında harcanan emek için az bile. Belki zararına bile satıyor olabilirim. Companionlar devamlı görevde çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 resolvelu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 "reverse engineering ile yeşili maviye, mavileri mora çeviriyorum" said: Bu ne dmek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Disenchant edip yeşil itemdan aynısının mavi, mavi itemdan mor recepiesini öğrenmeyi diyor. Resolve da sanırım augment slotu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Trainerdan öğrendiğin yeşil recipe var ya. Onunla craft ettiğin itemı reverse engineering ile kırdığında, o recipe in bir üstü, mavi(rare) recipe ini alma şansın var. Mavi ile craft ettiğin itemı kırarsan, mor(epic) recipe alma şansın var ama bu çok zor. Yani 10-15 tane kırarsan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 axedice said: Resolve da sanırım augment slotu? Resolve isimli itemlar, willpower ağırlıklı olanlar. Sorc healer olarak resolve isimli augment, implant vs tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 http://www.torhead.com/item/g6wQTQe Gibi mesela Advanced Resolve Augment 25 Binds on Equip Augment (Item Modifications) Total Stats: +34 Willpower Requires Level 50 This Augment can be used to upgrade your weapons and armor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 resolve diye stat yok oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 resolve bilmemne implant mesela isim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 alan yetkilisi oyunu öğren noob olma >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 resolve içeren resolve statı içeren manasına gelir, türkçe 101den faillayan arkadaşların suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 alax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Offfff. Arda çok ağır yetolamış, bi de çevirmeye çalışmışsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 axedice said: Disenchant edip yeşil itemdan aynısının mavi, mavi itemdan mor recepiesini öğrenmeyi diyor. Resolve da sanırım augment slotu? yetememe yok bak adam da anlamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar