Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biochem


Qui

Öne çıkan mesajlar

Genel başlık çok kalabalık, aynı anda çok şey konuşuluyor. Buradan devam edeceğim.

Biochem ile 100küsürlere geldim ama şimdilik bol bol para harcamak ve kendime biraz medpack ve stim yapmaktan öteye gidemedim. Bir taraftan slicing ile millet parayı götürünce kıskanmadım değil.

Galactic Trade Market miydi neydi.. Kullanmak pratik olmadığı için ve heryerde stim + med satıldığı için kimsede gidip trade market'ten satın alma alışkanlığı oluşmadı diye düşünüyorum.

Yeni implant yapmaya başladım. Buradan kazanç daha iyi olabilir gibi geliyor.

İyi para getirdiğiniz ve peşinden koşmayı gerektiren schematic'ler var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trainer çoğu itemı yeşil öğretir, sen yeşilleri kırıp mavi, mavileri kırıp mor öğreniyorsun. Bütün professionlarda böyle.

Biochem implant yapıyor da low-lvl itemdan hilt/barrel olmadığı sürece para kazanılmaz gibi. En azından ben gidip earpiece e armor moda, ne biliyim implante yani sadece base stat veren ve 2 günlük ömrü olan itema gidip para gömmem. 400leyip flask yaptığında belki para kazanırsın. Ama tradeskill kasmanın bu kadar kolay olduğu bi oyunda flask kullanacak her insanın bi guildiesi mat. costa yapıyodur zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trainerdan öğrendiğin yeşil recipe var ya. Onunla craft ettiğin itemı reverse engineering ile kırdığında, o recipe in bir üstü, mavi(rare) recipe ini alma şansın var. Mavi ile craft ettiğin itemı kırarsan, mor(epic) recipe alma şansın var ama bu çok zor. Yani 10-15 tane kırarsan belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...