Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Efendim, Aylardan-Yıllardan beri yapmak istediğim bir projem vardı. İngilteredeki bir Akrabam ile konuşurken,Bana ARGOS diye bir yerde en ucuzundan kameralar bulabileceğimi vs vs...Söyle... Tamam diyip girdim siteye... Şimdi:::Burada Sony DCRTRV265 Olarak geçiyor, özellikleri: Digital 8 recording. 20x optical zoom. 990x digital zoom. 2.5 colour LCD screen. Auto or manual focus. Nightshot (record in complete darkness) 0 lux. Picture effects/Title function/Fader - crearte movie effects. Steady shot image stabiliser whilst recording. Stereo sound recording. Long play record. Digital programme editing - edit your tapes onto VCR. Easy handycam mode - simple menu system. DV in/out. I-link. Built-in light. USB streaming - use your camcorder as a Web Cam. USB terminal - PC connection made easier. STAMINA (up to 12 hours - optional battery). Comes complete with remote control, image mixer softare and cables for PC editing. 6 programmed exposure modes. Original published catalogue price £329.99. Intervening prices have been charged. vs vs...LÜTFEN ÖZELLİKLERE VE RESİME İYİCE bakalım.. Ardından,ESTORE a gidip,"Acaba Bunun TR fiyatı kaç kağıt ki?" diye bir araştırma yaptım Oynat Uğurcuum,Burada CCD-TRV228E olarak geçen isimdeki kameramız... Resimlere bakıyoruz: Özelliklerde neyimiz yok??? DV İNPUT! İ LİNK YOK! FİYAT AYNI! impossible...oha yani... Bariz "Kazıking!"... Ağlamak istiyorum...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya,14:00 Enough of this Sunday stroll,Lets Hurt a Little Bit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 gumruk vergisini cikar, oyle karsilastir.. adam orda uretiyo orda satiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 990x digital zoom nasıl oluo onu çözemedim ben.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 valla nasıl olduğunun teknik açıklamasını bilemiyorum ama gözümün gördüğü açıklamasını söyliyim; iğrenç oluyo :D kim daha uzağa şeyeder yarışının veya müşteri psikolojisine yönelik çalışmanın bir ürünü bence, hiçbir anlamı yok o değerin, kesinlikle kullanmayacağım bir özellik, hatta kullandığım makinelerde optik zoom dışında eğer dijital zoom için bir kapama fonksiyonu varsa da direk kapatırım ;) gider teleskop alırım dürbün alırım eğer bir şeyin seksen metre uzağındayken detayını görmek istiyosam ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 aynen 300x ten sonrası görüntüyü iğrenc bozuyo[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 farkli modeller bunlar? yani kaplamalari ayni da ozllikleri farkli? degil mi yoksa hehe[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Benim kamerada 24 optik 800 digi zoom var. daha digitali kullanmadım hiç 24 optic her şeye yetiyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 10x optik 90x de dijital var ama zaten kullananlar optikten sonra dijital e gecmeki goruntu bozmasin secenegini isaretlerler[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar