Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Olağanüstü Genel Kurul Kararı | 26 Ocak 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özel mahkeme talebi ile 14 nisandan önce mahkemenin sonuçlanması hedefmiş
süperlig klüpleri ayrı bi odaya geçip orda konuşuyolarmış, diğerleri bekliyomuş
ama çoğunluk mahkeme beklenmesin karar alınsın diyomuş
kaynak trt spor'un canlı bağlantısı
Mesaj tarihi:
TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetimi; Bank Asya 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig kulüpleriyle yaptığı görüşmelerde sonuç alamadı. Bu kulüplerin %70'inin "ret" oyu kullanacakları öğrenildi.

Haberturk
Mesaj tarihi:
Llama said:

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Galatasaraylı yöneticilere "Adaletin bekçileri hoşgeldiniz" demiş

Yüzsüzlük diz boyu olmuş.Şu fener yönetimindeki adamlar ne çamur ne bulaşık insanlar.
Mesaj tarihi:
SON DAKİKA... Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile Orduspor Başkanı Nedim Türkmen arasında kavga çıktı. Yaralı oteli terk etti.
Mesaj tarihi:
58. maddenin gizlenmiş değişiklik önergesi olduğunu görürüz. Fenerbahçe ve biz 58. maddeye dokunulmaması gerektiğini defalarca tekrarladık. Bu önerge bir şekilde bugüne kadar sergilediğimiz duruşun tersinedir. Biz bu önergeye "hayır" oyu kullanacağız. Oyun oynanırken kurallar değişmez. Kamu vicdanı zarar görür. Böyle bir değişiklik ileride uzun vadeli tartışmalara yol açar. Bir değişiklik, değişikliklerin ucunu sonsuza kadar açar. Genel Kurul'un8 bu konuyu tartışıp oylamasını yerine, TFF'nin yönetim kuruluna güven tazelememiz ve bugün bu güven tazelemeyle yetinmemiz en sağlıklı formül olarak gelmektedir. Bizim duruşumuz budur.

Ünal AYSAL
Mesaj tarihi:
Nihat Özdemir'e göre federasyon mahkemeyi beklemeliymiş. Mahkeme sonucuna göre karar vermeliymiş. Muhahahahhahahaymış. Birşey diyemiyorum artık bu gözyaşlarına...
Mesaj tarihi:
Llama said:

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Galatasaraylı yöneticilere "Adaletin bekçileri hoşgeldiniz" demiş

demiş cemal nalga olayında siteden TAKİPÇİSİYİZ açıklaması yapan adamlar.
Mesaj tarihi:
Şenol Güneş, kodamanların arasında çıkıp "Bay beyim" temalı Yaşar Usta konuşması yapıyo.

Kürsüye çıkarken bu adamı da alet etmesinler diyodum da, kendi kulübünün tarafına da gayet değdiriyo.
Mesaj tarihi:
üzgünümde şenol güneş'in söyledikleri okadar alakasızdı ki. söylediklerinin hiçbiri birbirini tutmuyo. ben kore'deyken, oyuncularımıza para verilio daha iyi olmuyo, gençler mençler

arada da özlü sözler sıkıştırıo "ooo müthiş konuştu" oluyo.
Mesaj tarihi:
senol iyi seyler soyluyorda adam konusma yapmayi bilmiyor resmen boluk porcuk insan azicik hazirlanir
unal aysal cok iyiydi laappsss die cikti pat die soyle gecti oturdu
  • Yeni Oluştur...