bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 korkmaktan ziyade fallout gibin göründü izometrik heyecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Guzelmis bu ilk indirimde cekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ben bunu fallout tarzi rpg zannetmiştim hayal kırıklıgı oldu ya :( Yinede cok güzel duruyor ama o yüzden yanaşmadim... Hayal kırıklıgım geçsin bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bitirdim simdi. malesef grafik tarzi oyuna uygun degil hic. korkutmaya veya duygulandirmaya calisirken elimizde aglak bir tip buluyoruz. bu da oyunda verilmeye calisilan havanin tam tersi etki sagliyor. rpg yapsa daya iyi olurmus edit : baya kisa oyun bu arada. 4-5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 4-5 saate 20$ koyunca steamde sadece 6k falan satmis olmasi normal, zaten 4k'si backer onlarin. gogda da bi o kadar vardir muhtemelen, gercek fiyatina gelince alir millet bunu, 5$ :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar