Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 nvidia geforce 310M laptop için,nasıldır? kaçlık oluyor ayrıca bu kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Biri koymuştu bu siteyi benim laptop aradığım topicte. http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 siteden hiçbişi anlamadım hocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 düşük-orta seviyeymiş iyi değil yani lowda oynarsın oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 eh anladım wowu max ta oynuodum da genelde konsolda oyun oynadıgımdan merak etmistim ekran kartım nasıl diye saolun. yenilemek sart oldu laptopu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Bullbird said: düşük-orta seviyeymiş iyi değil yani lowda oynarsın oyunları Düşük orta seviye notebook'da medium çalıştırır güzel. Notebook olunca farklı oluyor hesaplamalar. 1280x800 çözünürlük yani. Düşük-orta değil bu ama, entry level. Değiştir istersen. Lower middle class olsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 giriş seviyesi yani iyi değil ben de onu demek istedim sgdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar